Samsung ar putea renunta la Android

#1
Au mai existat tot felul de astfel de zvonuri de-a lungul timpului, alimentate de fiecare data de o noua etapa de dezvoltare a sistemului de operere propriu, Tizen. Si de aceasta data ne incadram in aceleasi premise. Mai exact, un oficial Samsung a declarat ca se doreste extinderea bazei de produse care folosesc TizenOS.

Si de aici o intreaga furtuna. Multi au interpretat ca urmeaza o desprindere de ecosistemul Google Android, si o incercare de obtinere a unui grad de autonomie si independenta similar celui de la Apple. Dar tocmai Android-ul a facut telefoanele Samsung ce sunt ele azi. Si este mult prea mare ca sa fie ignorat.

Este drept ca Samsung a avut succes in India cu terminale Tizen. Dar a facut-o pe fondul unor modele foarte ieftine, si poate si a indiferentei clientilor. Dar cand ne gandim ca Android se regaseste pe din ce in ce mai multe dispozitive purtabile, iar unul dintre atuurile in vanzarea televizoarelor inteligente este chiar prezenta acestui sistem de operare, ne dam seama ca Samsung ar inota impotriva curentului.

Deci ramane de vazut daca in viitor vom vedea in magazine tot mai multe telefoane, televizoare, tablete, camere si ceasuri cu sistem de operare Tizen, sau oficialii Samsung pur si simplu testeaza opinia publica.

Return to “Android”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron