Preview Symbian Belle pe Nokia N8, cu câteva ore înainte de

#1
Mobilissimo.ro vă prezintă în exclusivitate un preview al lui Symbian Belle pe Nokia N8, realizat de către un cititor al nostru (Daniel Galbinisteanu) folosind un LG Optimus 7 drept cameră. Cu această ocazie puteţi vedea noua varianta de Symbian în acţiune, pe unul dintre terminalele cu care Nokia se mândreşte cel mai mult, N8.

Zvonurile afirmă că după lansarea de mâine, Belle va fi disponibil în luna octombrie cel târziu. Ei bine, în ciuda a ceea ce aflasem în prealabil, urmaşul lui Symbian Anna nu oferă 6 meniuri Home, ceea ce mi se pare foarte bizar, dar poate că acest aspect a fost amânat pentru o versiune ulterioară.

Widgeturile, în schimb au primit un design nou şi sunt foarte uşor de mutat şi aranjat, utilizatorul având mai multă libertate de mişcare pe ecran. Aveţi la dispoziţie şi o bară de notificări şi setări, prin intermediul căreia accesaţi tipurile de conexiune, în genul celei pe care o vedeam în Android dar şi alte funcţii.

De remarcat este şi prezenţa unei metode de căutare web sau în telefon, funcţie de căutare în meniu, galerie foto, muzică şi altele. În ce priveşte performanţa, Symbian Belle booteaza mai rapid decât predecesorii săi şi vine cu un logo nou (font alb pe fundal negru). Interesant e faptul că Nokia a decis să renunţe la foldere, astfel ca toate aplicaţiile sunt pe o singură pagină cu scroll disponibil, dar puteţi crea foldere dacă doriţi. Un mare atuu pentru N8 este nouă interfaţa foto, mult mai plăcută la utilizare şi mai intuitivă, iar acelaşi lucru îl putem spune şi despre browserul web.

Reţineţi că mâine în jurul orei 15:30 (ora României) Nokia ne va prezenta cel mai fresh produs al său, Symbian Belle şi poate şi câteva noi modele de telefoane... Mulţumim pentru preview sursei noastre de încredere!
Imagine

Înapoi la “SymByan”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori