Jump to content

Comunitatea EuropaCS

Comunitatea EuropaCS Romania a revenit si este in cautare de Staff activ si matur. Va asteptam cu o cerere de grad!

O interfata noua

Din cate puteti observa, forumul beneficiaza de o noua interfata. Asteptam pareri/idei sau daca gasiti bug-uri, va rugam sa le raportati!

TS.EUROPACS.RO

Va asteptam si pe serverul nostru de TeamSpeak3. ~TS.EUROPACS.RO~ De asemenea, suntem in cautare de Staff si pentru acesta.

fr0st

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. 1. Cum te numesti si ce varsta ai?: Ma numesc Dan si am 16 ani. 2. Cate ore poti sa stai zilnic pe joc? ( fara /sleep): 2-4 ore. 3. De ce ai ales Hitman Agency si nu alta factiune? ( minim 20 de cuvinte): Am ales aceasta factiune deoarece imi place cu ce se ocupa. Stiu cu ce se mananca, in plus, ma pasioneaza ideea de asasin platit. 4. Cum te poti descire? (minim 25 de cuvinte): Ma numesc Dan, am 16 ani si sunt din Alexandria, Teleorman. Sunt o persoana fiabila, dar nu controlabila. Imi place sa ma distrez, sunt o fire extrinseca, nu imi place sa stau degeaba, vreau sa fac ceva intotdeauna. 5. O scurta descriere fictive? ( descrierea caracterului de pe SA:MP):fr0st s-a nascut in orasul Las Venturas, el era un baiat de bani gata cu o familie fericita. Nu a durat mult timp si un grup de mafioti i-a omorat parintii. Atunci, el a jurat ca se va razbuna, dorind sa faca parte dintr-un grup mare de asasini. 6. De ce te-as accepta pe tine si nu pe altcineva care aplica in aceasta factiune?: Pentru ca imi pot indeplini raportul de activitate, pot participa la orice activitate si ma voi dedica. 7. Cu se ocupa aceasta Hitman Agency?:Se ocupa cu decretarea contractelor intr-un mod silentios si rapid, contra-cost. 8. De ce ai parasit ultima factiune?:Nu am avut alta factiune. 9. Alte precizari?:Nu.
×
×
  • Create New...