Jump to content

Comunitatea EuropaCS

Comunitatea EuropaCS Romania a revenit si este in cautare de Staff activ si matur. Va asteptam cu o cerere de grad!

O interfata noua

Din cate puteti observa, forumul beneficiaza de o noua interfata. Asteptam pareri/idei sau daca gasiti bug-uri, va rugam sa le raportati!

TS.EUROPACS.RO

Va asteptam si pe serverul nostru de TeamSpeak3. ~TS.EUROPACS.RO~ De asemenea, suntem in cautare de Staff si pentru acesta.

Sign in to follow this  
Andreea4you

Boxerul Anthony Joshua, izolat. Participase la o reuniune cu Prințul Charles, testat pozitiv la COVID

Recommended Posts

Boxerul Anthony Joshua, izolat. Participase la o reuniune cu Prințul Charles, testat pozitiv la COVID

Anthony Joshua, campion mondial la box, categoria grea, în versiunile IBF, WBA şi WBO, s-a izolat, după ce a flat că Prințul Charles a fost testat pozitiv la coronavirus de tip nou. Boxerul britanic participase cu 16 zile în urmă la două reuniuni la Westminster Abbey, unde s-a aflat şi Prinţul Charles, informează The Independent.

Pe 9 martie, Anthony Joshua a participat la serviciul religios pentru Ziua Commonwealth-ului, la Westminster Abbey, slujbă la care au fost prezenţi Prințul Charles, Regina Angliei, prim-ministrul Boris Johnson şi celebrități din lumea sportului și entertainmentului.

Joshua mulțumea, marți, într-o postare pe pagina sa de Facebook, tuturor celor aflați în prima linie de luptă cu noul coronavirus și le spunea că apreciază tot ce fac.

Campionul mondial al greilor la box ar urma să îşi pună în joc centurile câștigate în faţa bulgarului Kubrat Pulev, pe 20 iunie, la Londra.

Este posibil ca meciul să fie amânat, din cauza pandemiei de coronavirus COVID-19.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...