Cerere Ban TimeShift

Numele tau de pe forum: TimeShift
Numele celui reclamat de pe forum: eu , TimeShift
Data si ora: 27 iulie , 20:43
Motivul pentru care trebuie sa primeasca ban: Vreau ban pe ip , si gradul scos , ca sa nu recurg la alte metode necugetate dati-mi .
Dovada:
Pur si simplu m-am saturat de toti si toate , m-am saturat sa fiu tratat cu indiferenta.
Inca de cand am intrat pe comunitate acu o saptamana deja nu mai eram eu , si dc vreau ban , pentru ca ori de cate ori o sa mai intru sa vad ca am ban ca sa ma potolesc , pur si simplu m-am saturat.
Mai ales de crysti , ca este un om cu 2 fete , acu se da ca ti-e prieten dar cand colo , este doar pentru el , gandul doar la bani , bani si iara bani , ii place sa aiba admini copii care habar nau , o sa plec ,undeva unde stie sa ma aprecieze pentru ce-a ce fac , deocamdata nu am gasit dar am cateva optiuni ,/
Asa ca rog administratori sa imi dea ban si sa scoata gradul , ca sa nu incep eu cu ceva necugetat , vreau sa plec linistit.
Nu am nevoie de reprosurile nimanui , ca toti sunteti niste HOTI
Imagine
Imagine

Re: Cerere Ban TimeShift

Dupa ce ca de cand te-ai retras prima data si ai revenit, ai inceput sa fii un increzut, ca sa nu spun altfel, tot tu esti cu gura mare?
Ti-am dat de vre-o 3-4 ori gradul inapoi, si de fiecare data dupa cateva zile, ba absenta, ba retragere, ba nimic si deveneai inactiv. Si tot eu is de vina.
Ok, alta faza. M-am saturat de PM-uri in care aveai un mod de a formula enunturile de parca erai zeu, de parca tu ai fi exclus de la reguli si venind asa din senin. Nu frate, nu pot sa suport tot timpul astfel de gesturi. Nu mai zic de cate ori ai spus ca pleci pe motive banale. Nu-mi plac astfel de oameni.

Cod: Selectaţi tot

Hai mai omule las-o naibi , mi-am luat warn pentru ca am raspuns la o cerere si nu am admin , parca era regula pentru noi veniti , eu sunt mai vechi , stiu ce face fiecare...

Adica nici in tine nu mai pot avea incredere ? , ce sa mai zic de ailalti , adica mane , nu am renunant de bunul plac la forum , la noi in sat este full de tigani , si cuprul este venitul lor , o sa iti fac poza sa iti arat , ca nu mint. Adica am fost bun atata timp , am luat remove nu am dat ban la tot serverul , nu te-am injurat nu am injurat pe nimeni .
Nu zic ca mai vreau administratorul inapoi , nu mai vreau nimic , ma multumesc cu ce am.
Uite aici , ce am incercuit cu rosu , pe acolo trebuia sa vina cablul se numeste streang , cu inele , pe acele inele vine cablul , e iei l-au taiat cablul de la stalp si l-au tras pur si simplu.
http://imgur.com/0KLQpKQ

viewtopic.php?f=29&t=20136&start=30

Vezi ce fel de om esti

Vezi si tu ce fel de om esti ?
Iai dat vip lui asta http://www.gametracker.com/player/RADU/ ... 102:27015/ respectiv https://www.gametracker.com/player/magn ... 102:27015/

Dar in loc sa imi dai mie https://www.gametracker.com/player/Time ... 102:27015/
sau la altu i-ai dat lui ala , mane poate mai dai click si pe link , nu doar te uiti ca are 60 gata e activ , te-ai uitat pe ultima saptamana a activitati ? NUU , poi dc sa-i dai lui time ca el a mai avut ,daca pleaca iar :|
Asta e din ultimele PM-uri, ca sa vada si oamenii ce fel de om ai devenit, si tot tu cu gura mare.
Chiar si cand ai fost in absenta , retras sau in saptamanile cand nu intrai deloc, ai avut admin si vip pe o mare parte din serverele mele. Rareori le-am scos.

Imi pare foarte rau de momentele din trecut in care ne intelegeam foarte bine, si de toata munca pe care ai depus-o ca sa o "arunci" dupa, insa tu ai facut sa se ajunga aici.
Imi pare rau ca sa ajuns aici, da tu m-ai provocat, si asta a fost picatura care a umplut paharul.

Multa sanatate si bafta in continuare.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Adaugare Ban”