[Cerere] Manager Resurse #RedX

Numele de pe forum: #RedX
Numele real: Petrică
Varsta: 15
Email: ungurean_petrica@yahoo.com
Vechime: 8-9 luni .
Posturi: 4500+
Categoria in care vrei sa fii Manager: Toata sectiunea
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: 5 ore in fiecare zi .
De ce vrei acest grad?: Păi sunt numai 3 Manager și vreau să ajut și eu .

E.D.I.T: Băt fuker ca să știi și tu pentru intelectul tau ;) nu am avut 6 , dacă aveam 6 nici nu mai indrazneam sa cer Admin Server ;)
E.D.I.T: Nu este adevarat Gina [-x
Ultima oară modificat Dum Feb 14, 2016 10:23 pm de către #MasteR, modificat de 2 ori în total.

Re: [Cerere] Manager Resurse #RedX

:CONTRA:
Ai avut foarte multe sanse, pe care le-ai irosit. Nimeni de pe forumul asta nu a dispus de atatea sanse la un grad ca tine asa ca, sincer, mi-ar fi rusine sa mai fac o cerere. Nu am nimic personal cu tine ;) .
Imagine

:CONTRA:
Ai avut foarte multe sanse, pe care le-ai irosit. Nimeni de pe forumul asta nu a dispus de atatea sanse la un grad ca tine asa ca, sincer, mi-ar fi rusine sa mai fac o cerere. Nu am nimic personal cu tine ;) .
Ti-ar fi rusine? ha? in locul tau as tacea.
RedX cum am zis-o apreciez la tine cel mai mult faptul ca ai avut multe sanse si ai pierdut gradul
de fiecare data,dar acest lucru nu te-a facut sa mergi pe fosta comunitate a lui xXAndyXx,unde este
o regula care zice asa "Faci un cont la noi=grad" ci ai ramas aici si ai fost activ,de aceea iti
dau :PRO:.
Iar Andy,mi-e sila de reply-ul tau,tu ai plecat pe alta comunitate unde ai ajuns fondator+ai plecat si cu
server cu tot si ai vazut ca nu merge te-ai intors inapoi,sincer daca eram on cand ai facut tu cerere,erau
peste 1000 de contra in reply-ul meu.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

:CONTRA: 6 șanse toate irosite deci nu mai meriți încă una
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

:CONTRA: 6 șanse toate irosite deci nu mai meriți încă una
Ti-ar fi rusine? ha? in locul tau as tacea.
RedX cum am zis-o apreciez la tine cel mai mult faptul ca ai avut multe sanse si ai pierdut gradul
de fiecare data,dar acest lucru nu te-a facut sa mergi pe fosta comunitate a lui xXAndyXx,unde este
o regula care zice asa "Faci un cont la noi=grad" ci ai ramas aici si ai fost activ,de aceea iti
Vorba lui Readyx.Macar el a stat aici , a fost activ. Nu ca tine , tradatoru' comunitatii :meme:
Imi e sila de tine si de arfele tale deci poti sa pleci.Ai grad acolo nu meriti aici :meme:
"Ai cont=grad" Wtf :-j :meme:
Nu conteaza cate sanse a avut,nu te intereseaza pe tine :meme: . Meriti banat :meme: .
Cat despre cererea ta Petrica iti dau :PRO: . Meriti , te descurci , sa fii activ,sa nu il pierzi iar :)) . Sa fii activ ba :-bd
Mihay. Administrator Europacs Community.

#Contra.
Problema este ca tu esti obsedat de mesaje.Acesta este singurul motiv pentru care vrei mr.Pana acum tot ce ai postat,nu a fost pentru a dezvolta forumul,ci pentru ati creste tie mesajele.Asta,lasand la o parte sirul lung de greseli.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Manager Resurse”