Cum creezi un website optimizat pentru mobil, rapid și ușor

#1
Imagine
Una dintre cele mai bune modalități de a vă diferenția în orice afacere, online sau offline, este de a avea un website atractiv, care este afișat impecabil pe orice dispozitiv, de la smartphone-uri la tablete.

Zilele în care trebuia păstrată legătura constantă cu un designer web, pentru crearea și administrarea propriului website, sunt aproape apuse. Având în vedere timpul limitat de care dispunem majoritatea dintre noi, am dori să vă prezentăm o modalitate rapidă și excelentă pentru crearea unui website optimizat pentru mobil, prin doar câteva click-uri.
Imagine
Experiență plăcută și o interfață intuitivă

Intră în scenă uKit, platforma online pentru crearea de website-uri responsive sau magazine online pentru freelanceri, bloggeri, firme, întreprinderi mici, mijlocii și mari, fundații, instituții. Acest sistem ce funcționează în cloud este adaptat începătorilor, celor care nu au abilități tehnice sau timpul necesar pentru crearea unui website plăcut vizual.

Lansat în mai 2015, uKit a fost dezvoltat în peste un an de zile de către echipa din spatele uCoz, cel mai mare constructor de website-uri gratuite din Europa de Est care a sărbătorit 10 ani de existență și 1,5 milioane de site-uri active găzduite.

Avantajul pe care-l oferă uKit este acela că nu aveți nevoie de cunoștințe tehnice: platforma este creată cu o interfață de tip drag and drop, ușor de utilizat, astfel încât oricine poate crea un website profesionist.


Înregistrare rapidă

Vă puteți înregistra rapid și în siguranță prin intermediul adresei de e-mail, setându-vă o parolă, sau prin intermediul rețelelor de socializare, de exemplu Facebook, Linkedin sau Twitter.

După ce ați finalizat înregistrarea și avansați spre crearea site-ului, veți putea selecta categoria dorită pentru design, având chiar și posibilitatea de a vedea cum ar arăta website-ul creat de pe un desktop, tabletă sau smartphone.
Imagine
Sistemul oferă mai multe widget-uri integrate, precum Pinterest și SoundCloud, extrem de utile pentru artizani și artiști. Antreprenorii care doresc să-și comercializeze produsele online pot face acest lucru cu ușurință prin intermediul platformei pentru comerț online Ecwid integrate deja în sistem. Dacă aveți un cont Ecwid existent vă puteți autentifica cu acesta, altfel, veți crea unul nou pentru administrarea magazinului.

Această platformă susține deja aproximativ 900.000 de magazine și oferă peste 40 de metode de plată în 45 de limbi. Astfel, cei comercianții din România care creează un Magazin Online pot accepta plăți prin PayPal, Stripe sau card bancar în RON, prin intermediul 2checkout sau Payeezy. Probabil cel mai mare avantaj la opțiunea de comerț online este acela că puteți comercializa până la 10 produse în mod gratuit, incluse în tariful unic perceput.


Abonamente și tarife
Imagine
uKit vă oferă o perioadă de probă de 14 zile în care puteți testa toate funcțiile disponibile, astfel încât să vă convingeți cât este de ușoară utlizarea aceastei platforme.
Imagine
La următorul pas veți putea stabili numele website-ului și alege adresa temporară a acestuia. Ulterior, veți avea posibilitatea să conectați cu ușurință propriul domeniu, cum ar fi nume.ro , .com , .eu și să oferiți astfel prezenței dvs web un aspect cât mai profesionist.

De asemenea, veți mai putea modifica diverse elemente vizuale ale website-ului, precum și modifica numele sau adresa companiei. Sincronizarea automată cu Google care se realizează imediat ce introduceți adresa poate fi extrem de utilă, în special dacă aveți un sediu în care potențialii clienți vă pot vizita. Această opțiune este importantă pentru pensiuni, hoteluri mici, croitorii, restaurante, agenții de turism, saloane de cosmetică și multe altele, deoarece mulți clienți se folosesc de telefoanele mobile pentru a afla firmele care sunt în apropiere de zona în care se află.


Template-uri elegante și relevante

O altă opțiune importantă oferită de platformă este conținutul text, disponibil în cadrul șabloanelor. În timp ce numeroase șabloane din cadrul altor platforme de profil sunt pline de texte tip “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit” , uKit vine cu texte relevante și utile afacerii respective, care pot reprezenta o reală sursă de inspirație utilizatorilor.

După ce achiziționați planul Premium, veți putea să vă beneficiați în continuare de toate opțiunile și funcționalitățile incluse în versiunea de probă, cum ar fi: Statistici, magazin online Ecwid (vă reamintim, puteți comercializa până la 10 produse în mod GRATUIT), setări SEO din doar două click-uri, versiune mobilă a site-ului, posibilitatea de atașare a unui domeniu personalizat, widget-uri specializate pentru domeniul afacerilor și multe altele!

Planul Premium are un tarif de doar 5$ pe lună, respectiv 4$ pe lună, dacă se achiziționează abonamentul pe un an. Noi vă sfătuim să țineți aproape și pagina de facebook, pentru că cei de la ukit lansează tot felul de promoții, astfel încât puteți plăti chiar și mai puțin pentru website!


Concluzii

Sistemul poate fi utilizat pentru crearea diferitor tipuri de website-uri, atât pentru afacerile mici și mijlocii, freelanceri, artiști și magazine online. Actualmente, platforma de website-uri uKit este disponibilă în limba română, engleză, portugheză și rusă.
Dacă doriți să creați un website optimizat pentru dispozitivele mobile, testați uKit și cu siguranță veți descoperi că este cea mai bună soluție în limba română pentru crearea unui website sau magazine online responsive!
Nu v-am convins încă să vă înregistrați? Urmăriți acest Video de prezentare:

Imagine

Înapoi la “Tutoriale IT”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori