Nokia vinde telefoane cu Symbian S^3, direct cu Symbian Bell

#1
Este o informație interesantă ce a fost oferită pe contul de twitter al Nokia, în varianta internațională. Symbian Belle rulează în acest moment pe Nokia 701 - am un exemplar de test și nici până acum nu am apucat să-i fac review-ul. Este cel mai interesant update al Symbian de la existența sa până acum și aduce un pic din aspectul Android cu bara retractabilă cu notificări din partea superioară.

Symbian Belle este așteptat să vină că update pe o serie de telefoane ce inițial au rulat S^3 sau Anna. Nokia confirmă că acum livrează telefoanele Nokia E7, C7, E6, X7, C6-01 și 500 direct cu Symbian Belle sau mai corect spus după ce Nokia a rebranduit și magazinul de aplicații în Nokia store - Nokia Belle.

Au spus că acest update la Belle este valabil în anumite piețe printre care India și Turcia, dar cel mai bine ar fi să întrebaţi la un magazin de retail local. Bănuiesc că și update-ul va fi anunțat destul de repede, din moment ce încep a se vinde telefonae ce rulează Belle, dar mai înainte erau pe S^3 sau Anna.
Imagine

Înapoi la “SymByan”

Cine este conectat

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori