Re: [Portofoliu] Noir.

Ai grija pe viitor .
Nu aveti voie sa postati cate o lucrare intr-un singur mesaj doar pentru a face mesaje. Un reply lasat la portofoliul dvs. cu ce ati lucrat trebuie sa aiba cel putin 4 creatii.

In rest , uita-te la tutorialu facut de readyx o sa te ajute .
Imagine
Imagine

http://i.imgur.com/HWa6jjv.jpg?1 Vreau PSD,sunt 100% sigur ca nu tu ai facut acel
avatar inafara de text,textu' tu l-ai pus,ai la dispozitie 24h
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

e si el la inceput continua ..baga tutoriale ;) :ympeace:
Uneori viata e de neînteles... ea nu iarta, iar tu n'ai de ales....
Imagine
Y/M:joly_vly
Imagine

man, opreste-te. da opreste-te. nu mai fa avatare cu blur. m-ai auzit. fa ce-ti place , mi-a placut primul tau avatar ca e original. nu acelasi text pe care il folosesc toti. ma eu promovez creativitstea si originalitea, sunt chei esentiale ca sa deveniti designeri, dar voi il lasati sa faca numai blur. asa ca lasati l sa faca ce vrea el, poate ii place sa adauge alt stil..

si daca veniti cu acele comentarii stupide : pai l am lasat sa faca ce vrea el:

uite aici ex de ce zic eu :
textul nu se potriveste nici borderul incearca sa te joci cu efectele creeaza un blur al tau dupa border si la final textul
deci lasati omul sa faca ce vrea si apreciatil pentru ce face. ce e asa greu?? trebuie neaparat sa faca blur ca sa fie apreciat?? va dau eu blur.

recunosc poate sunt prea tampit ca zic intr una de blur, dar blurul asta il folositit toti ca niste roboti. numai asta stiti sa faceti la avatare. daca vin eu cu o idee sa va arat ca se poate si altfel de avatar ce ziceti? sau va dau ex pe aomine san care face avatare dar nu asa blurate cum facetit toti.

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”