Re: Recrutam Designeri 2D

BMW nu ai fost acceptat,mai ai de lucrat ..

Imi place cum ai facut backgroundul din prima semnatura,dar renderul nu este integrat deloc..la a 2 a semnatura ai avut o tentativa de a integra renderul , dar nu ti-a reusit in totalitate,backgroundul si efectele si texturile sunt prost alese..

Avatarul este blurat , ai facut imaginea cam Low Quality,mai ai de lucrat la blur si la text.
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Numele de pe forum: Probleme!!
Numele real: Serban.
Varsta: 17.
Email: -
Vechime: Iulie 2013.
Posturi: 120.
De cat timp lucrezi in PhotoShop?: De mult timp.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Gasesc timp.
Aptitudini: Stock / C4D / AE / Smudge
Dovedirea Aptitudinilor:
Imagine
--- http://www56.zippyshare.com/v/gO8KvzeP/file.html
Imagine
--- http://www68.zippyshare.com/v/k7scKTut/file.html
Imagine
--- http://www94.zippyshare.com/v/ue00oDmt/file.html
Imagine
--- http://www94.zippyshare.com/v/j2pl66Sq/file.html
VETERAN EUROPACS
------------------------------------------------------
Imagine

Prietenii de pe CS:
el*classico->BrO
el Media->BrO
el Loco-BrO
Traficant_de_pufuleti->BosS
Fleser->BosS
Blu3->BrO
CiborG->BrO
------------------------------
Eu cu arma dau cam prost
Sa iau he-ul n-are rost
Stau,mai lenevesc un pic
Arunc flash sh ai orbit!!
-------------------------------------------------------
Retras.V-am pupat.

Am asteptat sa mai postezi cate ceva pe la portofoliu si sincer nu ma prea impresionat mai ai de lucrat pe ici colo unele creatii mi-au placut iar altele mau speriat..semnaturile sunt dragute dar nu pot spune ca sunt chiar destul de bune integrarea e putin cam slaba la a 2 a.

Daca vrei sa mai incerci te astept peste 1-2 saptamani cu o noua cerere dupa ce mai exersezi.
Imagine

Numele de pe forum: Carlas
Numele real: Valentin
Varsta: 16
Email: danut.valy@yahoo.com
Vechime: 2 ani fara 3 luni
Posturi: 8000+
De cat timp lucrezi in PhotoShop?: De cand sunt pe comunitate :-?
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: pot intra dimineata, si seara, deci pot sta mai mult de 3 ore, si pot face creatii
Aptitudini: Stock, text, C4D, un pic de smudge, render..
Dovedirea Aptitudinilor:
Imagine
Imagine
Aici mouse-ul nu prea mia iesit, daca vreti il refac.
Daca vreti fac si teme ..
Imagine
Imagine
Imagine
MAm gandit sa revin pentru ca sunt doi designeri.. si vreau sa ajut.
Va arat si alte creatii mai bune daca vreti.

PSD-urile le dau prin PM daca este nevoie..

Ok,cum ai zis si tu suntem putini designeri de asta nu te resping direct.

Avatarul nu e rau,semnatura cu masina la fel la blur mai ai de lucrat nitel , mi se pare ca-i putin prea intunecat si pe astea 2 stockuri nu da bine,dar da bine pe altele deci nu-i problema. In orice caz primele 2 semnaturi cu Yui sunt PRASTIE mai ales prima,nu stiu de ce ai facut-o asa,arata oribil , cea cu Ashee..renderul e redimensionat putin cam prost dupa parerea mea nu trebuia chiar atat de mare efectele nu sunt rele doar ca la cat de mare e renderul acopera buna parte din semnatura si nu prea imi dau seama ce-i pe acolo.

Iti dau sansa sa refaci aceste 2 semnaturi mai ales pe cea cu Yui , si sa revii cu o noua cerere , vreau in PM creatiile alea care ai zis ca poti sa ne arati ceva mai bun,sau mai bine posteaza creatiile in portofoliul tau ca sa le vada si restul.
Imagine

Numele de pe forum: Kazuto Kirigaya
Numele real: Marius
Varsta: 15
Email: Cruceanuiulian13@yahoo.com
Vechime: Destula
Posturi: 1000+
De cat timp lucrezi in PhotoShop?: Am avut vreo 1 luna jumate ,dupa m-am lasat si m-am reapucat de vreo 2 sapt.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Destul de mult (vreo 8 ore pe zi)
Aptitudini: Stock , putin pe c4d , text , logo stiu cat decat.
Dovedirea Aptitudinilor:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
PSD dau in pm.
Imagine
Imagine
Imagine

Aptitudini: Stock , putin pe c4d , text , logo stiu cat decat.

Pe stock nu esti asa rau , observ la cele 2 avatare o mica diferenta de blur :-? E bine .
La aptitudini ai scris si "text" din cate vad doar BEBAS NEUE apare pe aci , asta da aptitudine , si nici nu prea ai facut cine stie ce la text, un clipping mask pe al 2 lea avatar si la cele 2 semnaturi render un gradient , AWESOME. La text nu mai impresionat deloc..

Semnatura stock e mult prea intunecata,deci remediaza asta.

Sa trecem la partea mea favorita,renderul.

Semnatura cu Ashe e simpla si draguta , imi place , acolo unde ai dat cu brush albastru de lumineaza nu prea stiu sigur ce ai facut acolo,eu zic ca arata mai bine daca era pe sageata,se putea lucra mult mai mult la semnatura dar avand in vedere ca ai zis ca nu te prea pricepi nu intru in detalii atat de mult . Dar vreau sa precizez ca acea parte nu se prea potriveste cu culoarea acelui background facut (umplut mai bine zis) de c4d si arata aiurea ca ai lasat doar un cerc acolo liber .. vad ca ai copiat din tutorialul lui Raul (esti tare) dar ai venit si tu cu cate ceva de la tine,apreciez efortul asta . Integrarea nu e rea dar nici buna,renderul e integrat mai mult jos de cat sus .

a 2 a semnatura
Nu-mi prea place brushurile alea arata urat,sunt puse aiurea,daca doar selectezi brush si pui un cerc nu inseamna ca e magnific ci mai mult penibil. c4d puse pe render nu sunt alese foarte bine,nu-mi plac deloc si renderul e slab integrat..

Ok,iti mai dau si tie o sansa sa faci acele 2 semnaturi render din nou si nu vreau sa vad dupa tutoriale sau ca sunt asemanatoare , vreau originalitate si sa fie decente amandoua, ai tot timpul din lume sa le faci nu trebuie sa te grabesti (de preferabil o saptamana ca sa ne grabim cu cererile) si apoi voi lua o decizie si in privinta ta.
Imagine

Numele de pe forum: Carlas
Numele real: Valentin
Varsta: 16
Email: danut.valy@yahoo.com
Vechime: 2 ani
Posturi: 8000+
De cat timp lucrezi in PhotoShop?: de mult
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: mai mult de trei ore, am timp sa fac creatii pentru membrii
Aptitudini: stock, c4d, render, text, smudge, efecte..
Dovedirea Aptitudinilor:
Imagine
Am mai facut unu din asta..
Imagine
Imagine
Si asta cu Ashe, am redimensionat-o, nici prea mica sa nu arate bine, nici prea mare ca sa nu se vada si celelalte efecte..
Si ap pus si un text la ea..

Poate ca nu sunt perfecte, unele sunt prea intunecoase, unele sunt prea luminoase, unele prea blurate, altele deloc..

Sunt bune, sau vrei sa le fac cu c4d-uri..
Am mai postat la portofoliu, si o sa mai postez cateva pe render.
Daca vrei, imi dai o sansa...

Numele de pe forum: Bmw.
Numele real: Alex
Varsta: 14
Email: ionuttermure26
Vechime: Mie Feb 03, 2016 3:23 pm
Posturi: 130+
De cat timp lucrezi in PhotoShop?: 2 luni , aproape 3
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: Dupa scoala pana seara
Aptitudini: Stock / C4D / Smudge
Dovedirea Aptitudinilor:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Psd dau prin pm
Imagine
Imagine

Carla's Dreams acceptat , sa mai lucrezi la text (MULT) .

BMW respins , la stockul cu masina ia dat fail direct si e stock , la prima semnatura cu Ashee la fel , mai ai de lucrat te astept cu o noua cerere dupa ce mai exersezi .
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Anunturi”