Ati zis ca asteptati sa isi revina comunitatea. Cu oameni lenesi nu va evolua niciodata, ba dimpotriva, toti isi vor face de cap si va iesi un mare rahat.
BoGdY, parca doar administratorii raspundeau la cererile de moderator global. Eu l-am pus pe canabis sa faca cerere, nu voiam sa sariti in cap ca ii dau grad fara cerere, dar te-ai bagat sa raspunzi, nu am zis nimic... Lu' Cenzure i-ai dat warn si nici nu are 1 luna vechime. Nu cred ca a mai fost avertizat prin PM. Idem karambit, acum cateva minute. Astea sunt greseli pe care voi trebuia sa le observati la moderatorii globali, nu eu sa le observ la voi. Aminteste-ti ca si cei de la Generatii, cu care sigur am fi avut un viitor mai bun, au plecat tot din cauza ta, pentru ca ii umpleai de warn-uri. Activitatea nu consta in warn-uri, consta in capacitatea voastra de a dezvolta comunitatea.
Ma pis pe ele de mesaje si warn-uri, nu ma incalzeste cate aveti si cate faceti pe zi. Ma intereseaza sa dezvoltati comunitatea, nu sa o duceti in jos, de acolo de unde ma chinui s-o ridic.
Reclamatie acceptata.
Readyx intra cat poate si nu am vazut sa fi gresit cu ceva momentan.
Smiley inactiv = grad scos, BoGdY greseli si activitate facuta doar ca sa fie = grad scos.
Suntem prieteni, ne avem bine, dar putem si fara grad. Plus ca te-am favorizat ceva mai mult, asta s-a observat mereu, presupun ca acum e momentul sa lasam favorizariile la o parte si sa privim realitatea.
Apreciez totusi ca de cand s-a facut reclamatia, activitatea voastra a crescut. Dar de acum poate sa scada, puteti sa va vedeti de viata personala
2 locuri libere pentru Moderator Global.