CrYyStI Nu prea e activ dar este un băiat de nota 10
BoTzY El este sufletul forumului, a fost dedicat acestuia și pe lângă asta este un om modest , uneori și dur sau chiar arogant
Adi. Ăsta e bufonul comunității
>H3LLsRa!n< Este ocupat dar nu toate acestea încearcă sa aibă grija și de forum . Este unul din membrii care nu te poți supara pe el
Co-Administratori:
BoGdY Nu prea am ce zice ...
Moderatori Globali:
VincenT Îmi pare rău de remove
#.Sm!ley. Nu prea mai vorbim dar eu îl stiu ca un om sincer , de treaba din uneori împrăștiat
.SuperioR Nu prea am înțeles ce a fost cu retragerea dar na bucur ca a rămas , deoarece are grija bine de forum.
Manager Resurse:
DarkShadow2 Ăsta sunt eu
R^dFuCk3r Nu prea cunosc așa bine
TimeShift A luat remove
CyPrYaN Aveam o părere buna despre el , dar s-a schimbat în rău , pe lângă ca e spammer s-a mai băgat și peste secțiunea mea și uneori postează și ce nu trebuie
Revino-ti!
'DeNnYs Se descurca , dar mă enervează ca se uita numai la batalii la Naruto și nu știe povestea
Detinatori
Kira O scumpa :*
Cr3@tz@ A început sa vorbească și pare ok
Dyn0 Nu cunosc
[Vest] ?M< Se vede ca vrea sa se ocupe de servere și sa le populeze , dar mai bine sa ai unul și populat decât multe și goale
>ca[N]nab1s< Este un urat ca un sac de făină , sau cel puțin era deoarece a făcut retragere
paulnastase Nu prea cunosc
Designeri
.Raul. A luat uppppppp :3
Nightcore.Mix # KMMM Îi plac animeurile, mie îmi plac la fel . Cred ca se leagă ceva
Aomine-san Cred ca si-a schimbat numele ca nu îl am mai văzut
Mr.qu3L Se descurca
Gintoki. Era un lider Bun , nu știu de ce nu mai e
Moderatori
Bogdi. Nu prea e activ
Gabitzu E de trb dar după ce am revenit nu prea am mai vorbit
KdR. Nu pot spune decât ca ăsta îmi face zilele mai bune atât pe forum cât și pe zm
#.SKULL Se descurca cu gradul. Continua tot așa