Re: [Portofoliu] Better

Incearca sa luminezi putin imaginea este intunecoasa,
textul este bine pozitionat,vad ca ai urmarit tutorialul pana la
capat,bravo.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Astept pareriile voastre mai ales de la Gintoki si de la designeri sa stiu ce gresesc.
primu avatar -> Textu e urat de tot.. sa zicem ca efectele merg. Sa zicem. Secundaru arunca-l!!! Ti-am spus nu mai pune secundar daca nu ai fonturi ala da extrem de urat.
al 2-lea -> De abia de mai recunosti ca acolo e o persoana. Da stiu stock-ul nu e wow nu prea poti lucra pe el. Dar parerea mea ca de avataru asta ti-ai batut joc. *De secundar nu-ti mai zic nimic. *
al 3-lea -> stock urat , Nu se prea intelege mare lucru din el , ai mai adaugat si un kg de blur ca sa fie totul mai clar. *De secundar nu-ti mai zic nimic. *
al 4-lea -> L-ai intunecat prea rau.. Da bine da , dar nu in exces. Ai pus si exposure cu kg *De secundar nu-ti mai zic nimic. *
Al 5-lea -> Ai un blur intunecat ok. Atunci incearca sa lucri pe stockuri pe care poti sa-l pui in avantaj nu pe stock-uri din care dupa ce iti faci efectele nu se prea mai intelege mare lucru.
Al 6-lea. -> Asta mi-ar fi placut daca s-ar fi inteles si colturile . I mean sa se vada ce e in colturi ca asa dau doar la ghici eu , iti repet lucra pe stockuri care te pun in avantaj nu arunca un stock tragi 3-4 efecte , 1kg de blur si voilla gata creatia. *De secundar nu-ti mai zic nimic. *
Per total dupa mine astea nu-s creatii de designer. Esti inca un newbie

PS : Foloseste 04b03 ca font secundar.
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

la avatar , efecte bune , destul pozitionat bine iar fontul ales bine.
La semnatura , redimensionarea e pilaf :| .
Textu' ii fain , dar trebuia schimbat fontul.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”