Re: Reclamatie RIVS

SCuzati ca ma bag .
Pe fy_snow este cel mai usor sa faci frag si sa creada lumea ca ai wall . Cu niste casti auzi tot ce se intampla ... iar cum harta este mica nu ai unde sa campezi .

Din demo-ul pe care l am vazut nu reiese a fi wall .
RIVS: De ce postezi dacă nu ai admin ? Warn.
de acord , insa nu ai ce posta din moment ce nu ai admin :)

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

:CONTRA: . si va spun dc.... Daca va uitati f atent, acest tip se uita doar in directia in care este adversarul lui.. Parerea mea e ca are wall dar incearca sa pacaleasca adminii facandu-se ca nu se duce direct sa traga, trage putin de timp dar el tine tinta in asa fel incat sa vada tot timpu ce face adversarul lui . Inca o data , PAREREA MEA....

Edit. Dark ? Te contrazic . M.am uitat la demo-ul din link-ul lui virus. Un jucător bun care joaca la sunet , e bun pe orice plansa nu doar pe fy_snow. Daca el era asa de bun in cs cum susti avea reflexe sa se uite stânga dreapta in momentul cand trece pe undeva . Nu ma mai bag . Faceți cum știți voi ;). Este doar Părerea Mea .
Ultima oară modificat Lun Mar 31, 2014 4:09 pm de către Sphinx, modificat 1 dată în total.
Imagine

Si daca ziceti toti ca am wall dc nu mi-a facut poze , ori cat de pro.st ai fi trb sa sti ca amx_ss este pt aflarea wall-ului.. Face demo si zice ca am wall..
Imagine
Imagine

:CONTRA: . si va spun dc.... Daca va uitati f atent, acest tip se uita doar in directia in care este adversarul lui.. Parerea mea e ca are wall dar incearca sa pacaleasca adminii facandu-se ca nu se duce direct sa traga, trage putin de timp dar el tine tinta in asa fel incat sa vada tot timpu ce face adversarul lui . Inca o data , PAREREA MEA....
Cred ca tu ai cazut alt demo. Invatati in pnm sa faceti diferenta dintre un wall si o simpla experienta de a juca pe snow, caci daca eu va aduc niste playeri care chiar rup cand e vorba de cs , atunci si pe aia in banati ! Sunteti culmea. Apropo demo-ul e scurt ! Deci eu mai zic odata , nu exista nicio faza suspecta de wall, nici una macar , habar nu am de unde scoateti unii ca se uita prin perete !! Si eu joc asa ca stau cu tinta pe perete , pentru ca stau sa ascult, dar aia inseamna ca am wall ??? Gushh

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

cum sa dai ma rivs ban pt asta??
nu are baiatul nimic...
pai le cum trag eu prin pereti...cred ca iau ban de la tn...de fiecare data... :))

mai multa atentie pe viitor rivs..

nestea..de curiozitate..te-ai uitat la demo?? :))
scoate-i banul baiatului...

:PRO: m-am uitat pe demo n-am vazut urma de wall daca nu esti sigur pe tine incearca sa faci si niste ss nu strica :D sfatu meu
Eu n-am prieteni, am rude... hai pupa-ma-n c*r
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”