Re: [Portofoliu]^Kawasse.

Slab.
Foarte slab .

Să începem .

Textul are prea multe pe el .. pune doar DROP SHADOW,COLOR OVERLAY/Gradient .
Fă avatare/semnături.. urmăreşte tutoriale pentru începători startut.
Nu am ce să-ţi spun :| prima .. este făcută după un tutorial dar greşit .
A 2-a .. nu am ce să comentez pentru că nu văd nimic acolo :| e ceva alb care acoperă tot textul...
Designer EuropaCs Community
Imagine

Lol,textul acela x_x strica toata lucrarea :(( ,urmareste tutoriale pt text,ca pe stock incet incet devi bun,imi place avatarul,dar textul il strica
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Lol,textul acela x_x strica toata lucrarea :(( ,urmareste tutoriale pt text,ca pe stock incet incet devi bun,imi place avatarul,dar textul il strica
Scuze. :))
New : (Nu a prea ieşit cum am vrut :( )
Imagine
Imagine

Mulţumesc pentru sfat. :)

New :
Imagine
nu ca as fi eu vreun profesionist dar textu ala e prea mare incearca sa pui doar un pic de drop shadow cand pui overlay joacate un pic cu ele:)
Imagine
Imagine

Mai scade din Glow-ul ala,dar in rest este cat de cat bn,dar ar fi si mai bn daca ai urmari tutoriale.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Textu' lu' peste....Nu imi plac fonturile pe care le folosesti.Daca pui text cel principal sa fie un arial macar decat ce ai folosit mai sus..Ia-ti fonturi de pe http://www.dafont.com . Hmm , borderu' pune-l de 1 px , ca asa e prea gros . La mai multe.
KW.

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”