CERERE SLOT Mr.ZAKO

Nume real: Sebastian
Nume in joc: BRO|Mr.ZAKO
Varsta: 14
Email:mr.zako_eu@yahoo.ro
Ore jucate: http://www.gametracker.com/player/BRO|M ... 136:27015/
Voturi: 10707;10672;10652;10630;10638.
Steam (ON/OFF):OFF
De unde ai aflat de server?:De la prieteni...
Ai citit regulamentul?: Ca slot,nu-l voi respecta
Orele în care ești dispus sa stai pe server: 3-4-5
De cât timp joci pe server:aproape 1 luna
Motivul pentru care vrei Slot:ca sa nu imi strice nimeni scorul...cel de pe gametracker nu este cel real...io am 1000 de killuri...
Imagine
.:::Orice om merita o a doua sansa!:::.
.:::MA GASESTI PESTE TOT:::.

Re: CERERE SLOT Mr.ZAKO

maA NU AM JUCAT MURDAR A FOST O neintelegere era vb ca daca folosesc norecoil...si eu am inteles din chat ca daca exista cfg cu nu recoil...nu stiu cum dar din neatentieee nu am vazuuut...eu folosesc default cfg cu niste modificatii din partea me dar nici decum no recoil.....daca vreti vil dau sa il verificati...un admin cand mia facut poze pe sv mia verificat si configul si era totul in regula...iam explicat si lui cypry...ssiii eu intrebasem daka avem voie cu norecoil fiindca mi se paruse ca un player avea...
uitati cfgul http://www33.zippyshare.com/v/51097572/file.html
Imagine

nu am fost prins cu nimik si nu am avut nimik....sa va explic:eu am intrebat pe un admin cred ca pe cypy sau virus daka e voie cu norecoil fiindca vazusem pe cineva...si atunci el ma intrebat daka am asa ceva(am si snapshot),dar eu din neatentie itelesesem ca daca este asa ceva(config cu no recoil) si eu am raspuns da dar ff putin ...adika exista dar reduce ff putin...deci nu ma prins nimeni cu no recoil sau cod sau ceva de genu asta...precum ziceam un admin de pe sv mi la verificat odata....!
Imagine

Parere: :PRO:
Argumentare: Chiar si daca ar zice da , la acea intrebare care i s-a pus , nu este o dovada clara si buna pentru a putea sustine ca joaca cu recoil. II ca si cum la o sedinta judecatoreasca, eu ca judecator as crede cea ce zice un martor , fara alte dovezi, fara sa mai caut ... ii absurd !
:D AI VREA TU SA FII JUDEKATOR... :)) te visezi ziua cred....ca noaptea faci...altceva...(asta e pt dark)
oricum....zako ...ai pierdut niste banuti.....dk vrei admin,slot...doneaza iar...poate asa il vei primi....
dute cu miloaga la crysty nu la noi.... :CONTRA:
Vrei sa ma provoci sau ce ??? Haa ? Mai bine taci atunci ! Vezi-ti de parerea ta !
Ultima oară modificat Mie Apr 23, 2014 10:57 am de către DoofeRsmitZ, modificat 1 dată în total.

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

:D AI VREA TU SA FII JUDEKATOR... :)) te visezi ziua cred....ca noaptea faci...altceva...(asta e pt dark)
oricum....zako ...ai pierdut niste banuti.....dk vrei admin,slot...doneaza iar...poate asa il vei primi....
dute cu miloaga la crysty nu la noi.... :CONTRA:
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”