[Reclamatie][EcS]C!pY

Numele tau in Joc:BRO|Mr.ZAKO
Numele Adminului reclamat:[EcS]C!pY
Data si ora:Nu mai stiu
Harta:nu mai stiu
Motivul reclamatie:pe baza limbajului si banarii mele cu motiv de norecoil...o greseala de amea...
Dovada:
Imagine
Imagine
Stiu ca am facut greseli pe serverul acesta dar ce a facut cypy nu e bn...mia dat ban fiindca eu am facut o afirmatie din greseala...mai bine zis din neatentie "da da ff putin"...daca o sa vina cu dovada lui atunci o sa vedeti in ce context si va explic...specific ca nu are demo cu mn cum ca as avea norecoil...doar un ss in care eu zic din neatentie ca am..defapt nu am vr sa zic ca am,nu am vazut bn intrebarea si pur si simplu am raspuns dupa cum miam imaginat ca am vazut..!!
Imagine
.:::Orice om merita o a doua sansa!:::.
.:::MA GASESTI PESTE TOT:::.

Re: [Reclamatie][EcS]C!pY

Numele tau de Admin:[EcS]C!pY*
Gradul detinut:Fondator
Numele celui banat:BRO|Mr.ZAKO
Motivul Banului : Cfg No-Recoil
IP ul celui banat: Dinamic
Dovada: http://s27.postimg.org/xyiqsen2r/untitled.png
Banul a fost dat de mine in ziua in care ai luat remove :)) eu nu am vz cerere unban.. deci banul ramane :P
A da si era vorba despre ss (ScrenShot) acesta in care ai spus ca ai cfg cu no-recoil de fata era si virus.Greseala mea a fost insa .. ca am uitat sa te adaug in ban list .
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Parere: :PRO:
Argumentare: Acel screen nu e dovada clara! Si eu pot zice ca am cfg cu recoil si ce primesc ban ca afirm ? Aveti o mentalitate, frateee ...
In plus , in adevar, Cipy, nu e un limbaj tocmai adecvat unui admin ;)
Ma,voi sunteti paraleli sau ce aveti?
Care e ideea reclamatiei?,codul sau limbajul?
Si da,mi s-a parut foarte okey si normal sa ii vorbesc asa unuia care a fost admin si a tradat serverul cu cod.
Ar trebui sa il slaveasca pentru asta?...Ganditi si voi ca pentru asta aveti creier.
Iar tu Dark.Angel,care esti 3 in 1...3 persoane intr-una,te bagi tu mereu cu comentariile tale idioate.
Deja ma disperi copile,vezi-ti de treaba si mai bine retrage-te,tu mereu esti impotriva tuturor.
Deschide ochii,nu vezi ca Cipi vorbea foarte serios cu el,iar Zako a fost la fel de serios?
Chiar in reclamatie a spus "o greseala de a mea"...Lol,e la mintea cocosului,dar nah,ciuda e imensa.
De ce dovezi supranaturale ai nevoie?
Doamne cat ma poti enerva,eu as zice sa te retragi mai bine,ca oricum esti pasta.
Sa iti faci 2 conturi pe care sa iei admin,penibil :)))
Mai bine arunca-te pe apa,ca e mai de folos sa scape pamantul de tine.
Si tu meriti un limbaj la fel,dar in fine,nu intru in detalii,ca nu vreau sa te fac sa plangi,dar deja ma exasperezi,si de abia astept sa fac cumva sau sa faca cineva cumva sa zbori.
Baga-ti capul in punga ;) . Eu respect regulamentul , iar daca e sa fie, voi impotriva tuturor , daca vor incalca regulamentul ! Copile ... Eu, sincer, in locul lui Cristi, nu as permite ca un admin sa aibe o varsta mai mica de 20 de ani ... Prea multi copii in aceasta zona ... Prea mult creier ars ...
Ultima oară modificat Joi Mai 01, 2014 9:57 am de către DoofeRsmitZ, modificat de 2 ori în total.

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

As spune ca a fost o dovada destul de clara avand in vedere ca acela a fost si motivul pt care a luat remove.
Nu l-am obligat noi sa o spuna el a spus-o. Iar cfg cu no recoil este interzis din cate stiam :-?

In + aveam tot dreptul sa vorbesc asa el trebuia sa aive ban.Si era pe srv si se tot certa cu mine ca eu nu am ss in care spunea ca el are cfg cu no recoil.. si iam spus clar cai bag ss pe gat :-?
Asta e limbaj neadecvat ?L-am jignit? Nu cred .. si da avem o mentalitate
Limbaj neadecvat . pff =]]

Din neatentie sa dat de gol.. el nu prea le avea cu regulamentul si nu stia ca nu este voie cu astfel de cfg-uri .Dar cand a aflat a inceput sa o dea la intors :) ca greseala,neintelegere, dar el a inceput discutia cu no recoil.. si dupa vezi in ss ce a spus.

Din punctul meu de vedere banul este justificat. + Inainte sal banez pe srv dupa cum se vede mai sus. L-am intrebat pe cristy pe chatul forumului daca ia scos banul si el a spus ca nu.
Dupa am observat ca are ip dinamic.

:PRO: limbajul florine ;) tu trebe sa ne dai noua exemplu cum se comporta un admin=)) ?

Edit: Zako akm m-am uitat mai atent la scren facut de tine si am vazut ca folosesti cfg ;) acele lini + ca si scir jos sub quit =))
Imagine
Cum poti sa iei legatura cu mine:
1. Pe forum: PM
2. Chat Steam: LOADING
3. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

:PRO: limbajul florine ;) tu trebe sa ne dai noua exemplu cum se comporta un admin=)) ?

Edit: Zako akm m-am uitat mai atent la scren facut de tine si am vazut ca folosesti cfg ;) acele lini + ca si scir jos sub quit =))
sincer ca player esti bun ca admin esti varza deci dac nu esti constiet de ce spui mai bine nu spune :CONTRA: am fost de fatza si ai spus clar ca joci cu no-recoil poi frate ce admin e ala care intreaba E voie cu no-recoil cand revin din absenta am sa aduc si eu sceanshotu sa se vada foarte clar:)
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”