Numele Adminului reclamat:[EcS]C!pY
Data si ora:Nu mai stiu
Harta:nu mai stiu
Motivul reclamatie:pe baza limbajului si banarii mele cu motiv de norecoil...o greseala de amea...
Dovada:

Baga-ti capul in pungaMa,voi sunteti paraleli sau ce aveti?
Care e ideea reclamatiei?,codul sau limbajul?
Si da,mi s-a parut foarte okey si normal sa ii vorbesc asa unuia care a fost admin si a tradat serverul cu cod.
Ar trebui sa il slaveasca pentru asta?...Ganditi si voi ca pentru asta aveti creier.
Iar tu Dark.Angel,care esti 3 in 1...3 persoane intr-una,te bagi tu mereu cu comentariile tale idioate.
Deja ma disperi copile,vezi-ti de treaba si mai bine retrage-te,tu mereu esti impotriva tuturor.
Deschide ochii,nu vezi ca Cipi vorbea foarte serios cu el,iar Zako a fost la fel de serios?
Chiar in reclamatie a spus "o greseala de a mea"...Lol,e la mintea cocosului,dar nah,ciuda e imensa.
De ce dovezi supranaturale ai nevoie?
Doamne cat ma poti enerva,eu as zice sa te retragi mai bine,ca oricum esti pasta.
Sa iti faci 2 conturi pe care sa iei admin,penibil)
Mai bine arunca-te pe apa,ca e mai de folos sa scape pamantul de tine.
Si tu meriti un limbaj la fel,dar in fine,nu intru in detalii,ca nu vreau sa te fac sa plangi,dar deja ma exasperezi,si de abia astept sa fac cumva sau sa faca cineva cumva sa zbori.

limbajul florine 
sincer ca player esti bun ca admin esti varza deci dac nu esti constiet de ce spui mai bine nu spunelimbajul florine
tu trebe sa ne dai noua exemplu cum se comporta un admin=)) ?
Edit: Zako akm m-am uitat mai atent la scren facut de tine si am vazut ca folosesti cfgacele lini + ca si scir jos sub quit
am fost de fatza si ai spus clar ca joci cu no-recoil poi frate ce admin e ala care intreaba E voie cu no-recoil cand revin din absenta am sa aduc si eu sceanshotu sa se vada foarte clar:)

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori