[PROBLEME]RECLAMA

Am aflat ca m-ai multi din playerii nostri au intrat pe un server care iti pune automat in folderul tau un nou lucru. UN COD . Acest cod te face sa spui pe orice server pe care intri asta : Server ZM [1000 ammo +Jet+Bank+Free VIP] ****.****.***.**:27025 (IP-UL SERVERULUI LOR) , chiar daca tu nu vrei sa scrii asta . Vei fi acuzat pe nedrept de RECLAMA . Anunt toti ADMINII de pe server cand vedeti asta sa stiti ca ei nu fac reclama . Eu inca caut o rezolvare .
Niste Dovezi:
Imagine

Imagine

ADMINII CARE STIU O REZOLVARE SA NU MAI APARA ASTA VA ROG SCRIETI.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Si dumnezeu a zis ca femeile bune , frumoase , inteligente vor fi gasite la orice colt , Si a facut pamantul ROTUND.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Re: [PROBLEME]RECLAMA

Problema sta in felul urmator, multe servere au setat ca atunci cand intri pe serverul lor , iti "modifica" cfg ul , si iti baga binduri in +
In general sunt folosite cele cu "[" "]" , b , i , f depinde de server.
Si cand apesi din greseala pe o tasta din aceea in timpul jocului iti apare reclama , si tu automat esti banat.
Problema reclamei a fost intalnita pe csneamt , si ni sa spus sa le dam kick ,pentru ca are bind de reclama.

amx_kick time sterge.cfg
amx_kick time ai.bind.de.reclama
daca intra iar , in sec urmatoare , inseamna ca nu la interesat ii dai ban 2 min , cat sa stearga cfg ul.
Imagine
Imagine

Re: [PROBLEME]RECLAMA

Aceasta este singura rezolvarea.
Pe modul Zombie Plague, nu merg versiunile de gag si autogag. Cel putin, eu am incercat peste 5 pluginuri, si din pacate, fiecare da eroare.
Daca da in continu, adica face spam, ii dai din prima ban 2-10 minute.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Discutii”