Re: Reclamaţie x*JhooNy

:CONTRA:
Cu ce drept il faci ma tu pe el copil prost si fara viitor?
Dovada cand tu l-ai facut sa te baneze n-ai pus-o , ai pus-o doar pe cea care te avantaja pe tine (mai deloc, aveai impresia ca rezolvi ceva razbunandu-te)
Zice clar in regulament sa nu jignesti adminii, ceea ce tu nu ai respectat , ba chiar l-ai amenintat ca-l reclami daca te baneaza .. asa ca.. zi mulumesc ca nu ti-a dat mai mult pentru ce i-ai zis.
Imagine

:CONTRA:
Cu ce drept il faci ma tu pe el copil prost si fara viitor?
Dovada cand tu l-ai facut sa te baneze n-ai pus-o , ai pus-o doar pe cea care te avantaja pe tine (mai deloc, aveai impresia ca rezolvi ceva razbunandu-te)
Zice clar in regulament sa nu jignesti adminii, ceea ce tu nu ai respectat , ba chiar l-ai amenintat ca-l reclami daca te baneaza .. asa ca.. zi mulumesc ca nu ti-a dat mai mult pentru ce i-ai zis.
Eşti şi chior? "Ok, şi eu cum mă ascundeam jucători morţi ziceau unde suntem, şi atunci i-am zis unui jucător "copil prost şi fără viitor", ok aici a fost o scăpare." de unde DUMNEZEU SFÂNTULE ÎŢI DAI TU SEAMA CĂ AM JIGNIT UN ADMIN?

Bă eu nici nu înţeleg de ce vă băgaţi ca musca în lapte, vi se pare că duc lipsă de spectatori sau ceva? Nici nu ştiti să citiţi şi mai şi comentaţi.

Păi logic că i-am zis că-i fac reclamaţie ştiind că nu am făcut nimic, şi am reexplicat de 11 mii de ori, a stârni nu e sinonim cu a ameninţa.
Ultima oară modificat Lun Mai 05, 2014 7:12 pm de către BoTzY, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu e destul de clar ce am zis?...Ai edit...Warn.
Imagine
Designer, Programmer on PAWN, C#, MySQL and PHP.

hai te rog amenitama pe forum CA SA vada TOta lumea injuraturi sper ca i se vede si id si numele ;)) http://imgur.com/NnYQt54
ţi-am zis şi acolo agramatule, messenger-ul cu forumul n-are legătură, scoate-mi tu regulă că regulamentul cu limbajul se aplică şi pe messenger.
Imagine
Designer, Programmer on PAWN, C#, MySQL and PHP.

Tu ai cautat-o :-w.
Reclamatie respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”