Nume real:Florin Catană
Numele in joc:A_STATE_OF_TRANCE
Varsta:20
Primele 6 cifre din CNP:194072
Email:dj.armin.van.buren94@gmail.com
Ore jucate:peste 140, dar s-a resetat gametrackerul
Voturi: edit : destule, ultimul 12891
Gradul Dorit: administrator
Steam (ON/OFF):OFF
De unde ai aflat de server?:de la un prieten
Ești în stare sa ții redirecte?:nu
Ai citit regulamentul?: ca admin nu si iar nu
Orele în care ești dispus sa stai pe server:10-14,20-24
De cât timp joci pe server:4-5 luni
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?:daca este nevoie
Motivul pentru care vrei Admin:
In primul rand imi pare rau pt ceea ce s-a intamplat, a fost vina mea si vina lui cristi, in fine eu pot ajuta svr am experienta, nu prea aveti admini, codati all day long, dimineata nu sunt admini si as putea admina in fine e opinia voastra. cius
Re: cerere admin A_STATE_OF_TRANCE
#2Nume Admin/VIP: KhrYs
Parere:
Argumentare: Nu te supara nu crezi ca vrei cam multe din start ?
Asa acuma ca te`am acceptat aproape toti pe sv sa poti juca mai departe avand in vedere ca ai facut ce ai facut tu acum vi ca vrei si admin aoleo.. maine poimaine te vom vedea cu cerere up sau alte chesti
Sugestii: sa mai astepti cu asta..
Parere:
Argumentare: Nu te supara nu crezi ca vrei cam multe din start ?
Asa acuma ca te`am acceptat aproape toti pe sv sa poti juca mai departe avand in vedere ca ai facut ce ai facut tu acum vi ca vrei si admin aoleo.. maine poimaine te vom vedea cu cerere up sau alte chesti
Sugestii: sa mai astepti cu asta..
A fi curajos nu inseamna a te arunca inainte in primejdie cu orice risc,ci a fi hotarat sa fi intotdeauna de partea adevarului.
#3Nume Admin/VIP: Cr3@tz@
Parere:
Argumentare: In primul rand este doar vina ta, nu a lui Cristi. Nu ti-a zis el sa-ti schimbi numele si sa-ti bagi cod. Ai facut-o din propria ta initiativa, doar pentru faptul ca sufereai ca nu ai acces la exterminate. Tin sa te anunt ca eu sunt admin pe serverul asta de 2 ani si tot nu am acces la exterminate. Si crede-ma ca am facut mult mai mult ca tine pentru serverul asta. Au fost perioade in care hartile pe care le aveam noi erau doar dust2, inferno si nuke. Si am reusit sa tinem sv pe picioare. Daca ar fi dupa mine as cauta toate metodele posibile si imposibile sa nu mai pui piciorul pe forum si sv. Nu meriti absolut nimic, si acum mai ai si tupeul sa faci cerere de admin. De unde stim noi ca dupa ce iei admin nu banezi tot serverul? Dupa ce ai facut nu ma mai mira absolut nimic. Stii tu vorba aia "Atata poti, atata faci".
Sugestii:
Parere:
Argumentare: In primul rand este doar vina ta, nu a lui Cristi. Nu ti-a zis el sa-ti schimbi numele si sa-ti bagi cod. Ai facut-o din propria ta initiativa, doar pentru faptul ca sufereai ca nu ai acces la exterminate. Tin sa te anunt ca eu sunt admin pe serverul asta de 2 ani si tot nu am acces la exterminate. Si crede-ma ca am facut mult mai mult ca tine pentru serverul asta. Au fost perioade in care hartile pe care le aveam noi erau doar dust2, inferno si nuke. Si am reusit sa tinem sv pe picioare. Daca ar fi dupa mine as cauta toate metodele posibile si imposibile sa nu mai pui piciorul pe forum si sv. Nu meriti absolut nimic, si acum mai ai si tupeul sa faci cerere de admin. De unde stim noi ca dupa ce iei admin nu banezi tot serverul? Dupa ce ai facut nu ma mai mira absolut nimic. Stii tu vorba aia "Atata poti, atata faci".
Sugestii:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto

#4Nume Admin/VIP: Cr3@tz@
Parere:![]()
Sugestii:
b]Nume Admin/VIP: Agentu 007[/b]
Parere:
Argumentare: in mod normal tiasi fi dat
dar dupa ce ai facut primesti
cum a zis si Creatza e 2 ani admin si nu are acces la Exterminate , si cum a mai spus nu e Devina Crysty ca vor toate specimenele adminm din cauza lor a luat Crysty decizia de Scoate comenzile si de a le pune la grade mai mari dar asta e . eu nu am nici macar acces la censure sau fuckoff i tot nu ma plang Sugestii: Cum a spus si Dannu poate in viitoru apropiat vei reavea admin din nou dar poate numai
#5Nume Admin/VIP:caNnab1s
Parere:
Argumentare:Eu zic sa mai astepti.Sti bine ce ai facut.
Sugestii:Asteapta sa se linisteasca apele si dupa revino' cu cerere
Parere:

Argumentare:Eu zic sa mai astepti.Sti bine ce ai facut.
Sugestii:Asteapta sa se linisteasca apele si dupa revino' cu cerere
#6Cerere respinsă.
vă trebui să mai aştepţi o perioada,până când admini te vor ierta pentru ceea ce ai făcut.
vă trebui să mai aştepţi o perioada,până când admini te vor ierta pentru ceea ce ai făcut.
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]