Admin codat ??

Numele tau in Joc: s3C
Numele Adminului reclamat: Agentu 007
Data si ora: 10/06/2014 - 10:28:22)
Harta: fy_snow
Motivul reclamatie: Suspect wall ! Asa ca mi'am permis sa fac 5 poze ! Nu am vazut pozele ! Motivul...ca nu le gaseste in Cstrike
Dovada:
[EuropaCs.Ro] Agentu 007 are ip-ul 79.117.46.113:27005!
Agentu 007 died
[EuropaCs.Ro] O poza i-a fost facuta jucatorului "Agentu 007" de admin-ul "s3C" (10/06/2014 - 10:28:19) **
DarK_EmeRald killed unq with ak47
[EuropaCs.Ro] O poza i-a fost facuta jucatorului "Agentu 007" de admin-ul "s3C" (10/06/2014 - 10:28:20) **
[EuropaCs.Ro] O poza i-a fost facuta jucatorului "Agentu 007" de admin-ul "s3C" (10/06/2014 - 10:28:21) **
*** Stefan-Pro killed BIN_LADEN with a headshot from sg552 ***
[EuropaCs.Ro] O poza i-a fost facuta jucatorului "Agentu 007" de admin-ul "s3C" (10/06/2014 - 10:28:22) **
[EuropaCs.Ro] O poza i-a fost facuta jucatorului "Agentu 007" de admin-ul "s3C" (10/06/2014 - 10:28:23) **
*SPEC* Agent

Re: Admin codat ??

Nume Jucator Agentu 007
Parere:
Argumentare: nu am jucat nici odata cu cod sec dar am probleme cu windousu si poate nu mi le salveaza dar daca nu le gasesc ce sa fac si gamer mia facut poze dar nu eram eu ci un Prieten si nu am avut nimik dar bn am jucat de la prietenu acela atunci dar mie nu mi sor facut nici odata poze si deaia poate mi le salveaza poate nu
Sugestii :nici cand fac printscream la scor numi salveaza scoru si crted ca tot de la Windows am facut cu telefonu poza la scor daca numi salveaza prin printscream
Altele: si totusi a fost fy_snow se aud pasi cand vin

leam cautat mode dar nu le gaseam pur si simplu mi dus windowsu dar no tre sa vad cand are timp varumio sa vina sa mil reinstaleze nici poza de pe destop numi ramane daca o pun dispare imi ramane fundalu negru
Uitati aici sa vedeti ca nu mint vca mi dus windowsu
Imagine
Ultima oară modificat Lun Oct 06, 2014 2:01 pm de către Blade Trinity, modificat de 2 ori în total.

Parere: -
Argumentare: Multe probleme s-au intamplat cu windows 7 si pozele , gasiti ogramada pe net ! Mai ales daca in pc ai un cs cu steam si unul normal . In fine , Agentu e prea slab si cu cod :))) . Nici macar un cod nu stie el activa , nu o data am fost la el sa vad cu joaca =)) ...
Sugestii : Stiu ca are probleme cu windowsu , caci tot vb cu virus , ca ii merge foarte prost windowsul si nu ii raspunea la multe comenzi :)

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

Nume Jucator:caNnab1s
Parere:....
Argumentare:Nu stiu ce sa zic.Agentu cu cod? pe bune?
Sugestii:Totusi daca nu vad pozele nu pot sa imi dau cu parerea.S3c ttrebuie sa ii faci demo nu poze.
Altele:ciudata treaba :-?
Imagine
Imagine

Nume Jucator KhrYs
Parere: --
Argumentare: Aveam si eu probleme de genu cu windows 7 mai de mult nici screen nu puteam face :))... Revenind nu cred ca ar juca Agentu cu cod nu i se merita + sec pe viitor cand faci poze nu copia consola aici apesi print screen intri in paint apesi ctrl v si salvezi poza .
Sugestii :-
Altele: -
A fi curajos nu inseamna a te arunca inainte in primejdie cu orice risc,ci a fi hotarat sa fi intotdeauna de partea adevarului.

Reclamatie respinsa.
Motive : Nerespectare model
Agentu si codu baba si pistolu daca faceai reclamatie la alt admin te credeam .. dar lu agentu..
Dovezi ca ai facut ss invizibile.

Ps: Si cu aim daca ar juca agentu .. nu sar face diferenta :))
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”