Reclamatie Anntoonia!

Numele tau in Joc:*Yo0o* ! :))
Numele Adminului reclamat:Anntonia
Data si ora:acum
Harta:de_dust ceva de genu
Motivul reclamatie:imi da ban pe motivul :
Nu inteleg de ce .,.,.,.,.,. Zice ca imi bat joc sa puna o imagine in care mi-am batut joc de cineva ,chiar vreau sa vad.
nu e prima data+ ca da ban deaiurea......... poate ca atunci cand am corectat-o ca asa se scrie corect mie*
Vreau inlaturare grad Anntonia +ca nu se descurca.
Dovada:
http://imgur.com/1KJcol3

Edit 1 :mda fanatik iti tine parte ca deobicei.... ma asteptam
Edit 2:Ce aberatii,,,,,,,,, unde e poza in care imi bat joc de cineva,,,,,,,CrysTyy uita--te te rog la loguri!
Edit 3: Mda..... ce sa ii faci....ooo ,care il imita pe Jhoony Perfect,, poate esti Mr. Bean :)) =))
Edit 4 : apropo stiu mai multe comenzi ca tine: amx_ban ,amx_kick,amx_votemapmenu,amx_vote,/restart,amx_teammenu ,,,,,,, deci mai bine incetezi ca . am mai multa experienta ca tine deci Paa. :-@
Ciocu mic,si joc de glezne! :ymtongue:
Edit 5 : omoara playerii afk in loc sa le dea ban,,, intrebati cei de pe Sv!
Edit 6: Las-o ma in pace nu deranja Fata :))))). daca fac asa zice vezi ca iti dau ban :))))))./.....
Edit 7: Anntonia a venit si ea de 2 luni pe sv..... si acum cum sa nu se da mare barosannnn :))).......
Cand fac asa zice vezi ca next ai ban @!
Edit 8: am terminat ce am avut de spus! CrYsTyy.Jhoony e decizia voastra acum poate ca Jhoony o sa ii tina parte dar,,, asta ee...

Pana la urma vreu sa vad motivul pentru ban! deaia am facut reclamatie!
Vreau dovada!!! unde e un screen ,ceva?
Ultima oară modificat Mar Noi 11, 2014 3:59 pm de către Yooo, modificat de 10 ori în total.
ReSpecTa si vei fi ReSpecTaT

Re: Reclamatie Anntoonia!

Bai baiete tu ce vrei ca cineva sa-ti arate ce faci pe server si sa fii banat pe vreo citeva zile ?? Fii atent ce faci pe server fiindca Anntonia tia dat ban pe buna dreptate pentruca iti faci de cap pe server :-w Si te rog sa arata dovada ca Anntonia da ban aiurea. Decind este ea admin nu am vazuto sa dee ban aiurea cum zici tu :-j Te-am vazut si eu cum iti faci de cap pe server, dar sa stii ca daca te mai vad sa-ti bati joc de playeri vei primi un ban pe mai mult timp. Iti sugerez sa vezi mai intii ce faci pe server si apoi sa reclami pe cineva.
:CONTRA:
EDIT1: Tavii ai grija la 2x post
Bai yoo de unde stii tu ca johnny tine cu annonia ?? Tu ce vrei sa fii exterminat de pe server fiindca ii aduci asa reclamatii la adresa lu J0hnny ??? Arata o dovada in care johnny tine cu anntonia ??? :ymtongue: =p~ :-? :-? :-?
EDIT2: Tavii da esti un invidios maree. Ai acesta invidie fiindca nu nu mai esti doar tu admin, ci mai sunt si altii si esti gelos pe ei. Kiar si pe mine esti invidios tare. Ai ajuns sa te injosesti la mintea unui copil de la gradinita :)) =)) ;)
Ultima oară modificat Mar Noi 11, 2014 1:00 am de către OwneruL, modificat de 3 ori în total.
ಠ_ಠ Ծ‸Ծ

Copile?...De tine m-am saturat foarte tare de tine, tu si cu tavii sunteti cei mai periculosii de pe server. Pana nu va da cineva ban 500 de minute nu va linistiti deloc.. Ti-am dat ban pentru ca iti cam bati joc de playerii / admini. Nu e prima data, cand iti bati joc de altii. Si in primul rand, tu si cu prietenul tau tavii______ sunteti doi "ofticati de pe server" Cum se ar zice zeitati pe server . Odata sa va mai vad ca va bateti joc de playerii / adminii o sa aveti pauza 10 zile (eu nu glumesc deloc cand zic asta ). Si print, n-am facut cand si-a batut joc de mine Yo0o :)) ,dar am martorii pe Adynutza , Add1cted.. Daca n-ati stiut, sa aveti grija de aceasta comunitate, asta e treaba voastra..Pentru ca voi nu stiti sa aveti grija de un server, + macar eu vad totul ce se intampla pe server (am grija de el, cum pot eu). Si uite cateva print-uri cu tavii : http://www.girlshare.ro/34103438.6. (Aici goneste playerii de pe server) . Nu stiu , cum ati luat voi admin pe server-ul ZmX.EuropaCs.Ro (cred ca l-ati luat din mila) . Atata am avut de zis!! . Accept orice din partea lui CrYsTi, J0hNny ,daca am gresit cu ceva .

Edit 1: Yo0o :)) , arata si mia unde nu ma descurc cu accesul ? . Ea vezi , ca poate gresesti aici...M-au vazut toti adminii de pe server chiar si Detinatorul acestui server ( J0hNny) . Sunt cea, care se descurca foarte bine cu comenzile. Tu care nu stii nicio comanda + Ca n-ai stiut ce-s alea macar comenzii .

Edit2: Tavii, ai mare noroc, ca nu mai am print-urile cand ma jigneai mereu pe server(+ ca aveai si admin) ,ca mi-am reinstalat alt cs. Odata, daca ma mai jignesti , tu si cu prietenul tau o incurcati rau de la mine...Baiatule, ti-am mai spus odata, tu te oftici din orce moment in care nu-ti convine tia nimic.. :-j Asa se vede maturitatea ta de copil de 12 ani. Voi , chiar si comunitatea (nu zic a, amenintare, nu ma cunoasteti deloc, pot sa fiu si buna ,dar si rea ,cand ceva ma enerveaza / nu-mi convine / sau cand cineva ma jigneste ) .

Edit3: Yo0o, ma faci sa rad :)) :)) . Vrei sa zici, ca tu atata stii comenzi? .Astea sunt cele mai simple comenzi pe care stie orice plod de 12-13 ani . Ea fii atent acuma, cate comenzi stiu : amx_russian, amx_destroy, amx_timeout (scoate pe unu din cs, si nu mai poate intra , ca un fel de permanent) , amx_execclient ( ii scri tot ce vrei tu prin say, say_team, say_team@ ) . :-j Hai mai zi acuma ceva sunt multe comenzii care stiu, dar las atata ,ca dupaia incep cu romanele. Asa ca astept decizia din partea lui CrySti, JoHnNy. Aaa da :-j , acuma mi-am adus aminte : pacat mare ,ca nu ti-am facut niste print-uri ,sa vada toata comunitatea ce admin are . :-j Aduti aminte, trafiker ,cat m-am rugat de tine sa aplicii comenzi ,ca unii playeri nu respectau regulamentul. Atuncea, nu stiam nimic despre acest server, si am inceput sa evoluez din ceea ce fac pe acest server .
Ultima oară modificat Lun Noi 10, 2014 11:48 pm de către pink_cs, modificat de 3 ori în total.
Imagine

:PRO:
Si mie la fel miai dat ban Eu de cine miam batut jok ? Si tu esti obsedata sa omorii zm..si ofticata ;)
Auzi tu ca stam pe bara 10 zile ..tu te auzi anntonia cine crezi ca esti? Lasate iti zik eu ca prieten ca e mai bine .:) si nu e prima greseala la anntonia va aduceti aminte cand a injurat ? :) sa fim seriosii
Ultima oară modificat Mar Noi 11, 2014 12:49 am de către cLick, modificat 1 dată în total.
My Tumblr
#Intr-un sistem corupt, totul e posibil!

Eu unul sunt :CONTRA: cu aceasta reclamatie .

Anntonia nu a greșit nimănui cu absolut nimic! Eu, am luat parte la toată batjocora adusă ei din partea acestor copilași. Foarte urât băieți, ce pot să spun.. prima data învățați sa respectați, sa aveți un comportament adecvat si mare grija la limbaj. Nu ma refer ca ati înjurat dar, prin terminologia voastră ați jignit un admin care nu va greșit cu nimic. Am fost de fata in momentul in care tavi si prietenul sau, de altfel tot inferior la minte își băteau joc de Anntonia, precum ca-i incapabila sa-i omoare la nemessis, precum ca e un admin si vip praf, de tot rasul.. plus multe altele. Nu am nimic cu nimeni dar eu unul sunt drept, tin cu adevărul. Accept orice obiecție din partea superiorilor mei. Printuri, as avea ceva material dar.. acum sunt pe telefon.. promit ca voi reveni mâine cu un edit.
Toate cele bune,

Add1cted
Fii cineva, nu fii oricine.

Antonia, data viitoare sa aduci dovada cu yoo, nu cu tavi.
Reclamatie respinsa.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”