reclamatie Fanatik

Numele tau in Joc: PlaY4FuN ` The Target
Numele Adminului reclamat: Fanatik
Data si ora: 22.45
Harta:zm_army_tn_..
Motivul reclamatie: ban , cica am folosit jet la nemesis, nu am folosit doar il detineam , mi.a dat mie ban si la altii care zburau nu le dadea. daca e cum zice el vreau sa aduca dovada
Dovada:
Kicked :"jet (banned for 100 min)

Re: reclamatie Fanatik

Bai copile eu taman am intrat pe server si era mod nemesis si erau multi morti, dar eu team vazut pe tine cum zburai cu jet-ul. Tiam dat ban pe 100 min cu motivul jet. Pe server era Ad1cted dar el era prea ocupat sa traga in nemessis in loc sa se uite cine incalca regulamentul, multi zburau cu jetul dar ele nu a spus nimic. Trebuia sai zici lui dece nu lea dat ban celorlati care au folosit jet la mod nemessi. Cind am intrat pe server eu doar pe tine team vazut cum foloseai jet.
ಠ_ಠ Ծ‸Ծ

Bai copile eu taman am intrat pe server si era mod nemesis si erau multi morti, dar eu team vazut pe tine cum zburai cu jet-ul. Tiam dat ban pe 100 min cu motivul jet. Pe server era Ad1cted dar el era prea ocupat sa traga in nemessis in loc sa se uite cine incalca regulamentul, multi zburau cu jetul dar ele nu a spus nimic. Trebuia sai zici lui dece nu lea dat ban celorlati care au folosit jet la mod nemessi. Cind am intrat pe server eu doar pe tine team vazut cum foloseai jet.
Cand mai intalnesti cazuri de genu' fa si o poza inainte de ban.
Imagine

:RESPINS: Si eu eram pe sv ;) Si Aveai jetul trageai cu el nu zburai Data vitoare fai un ss ca să vadă si dovada ;) .
Imagine
Imagine
Y!M : yvascu_yonut96
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”