Numele tau in Joc: Xonar * Predator
Numele Adminului care te-a banat: XeNoN ( + hanibal ) o povestioara mai lunga, vor contribui ei pe forum eventual cu explicatii mai clare
Data si ora: 23.11.2014 , 11:45 PM
Harta: fy_snow
Motivul pentru care ati primit ban: aim + wall din cate mi-a spus hanibal
Ip-ul tau pentru unban: 79.112.0.182
SteamID ul pentru unban: STEAM_0:1:31275274 (steam on)
Print: http://postimg.org/image/eotzn2mjn/full/ .
@hanibal tu ziceai ca ai demo cum ca eu jucam cu aim si wall si ca ma aveai in banlist, am rugamintea la tine sa pui demo aici sa-l vad si eu si staff-ul.
Nu este prima data cand "vizitez" forumul vostru, si cu toate ca am avut o cerere de unban respinsa (http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=73&t=22475) , motivul banului nu a fost pentru ca am jucat cu cod ci ca m-am trezit pur si simplu cu ban dupa o perioada in care nu am intrat pe server iar cererea nu s-a luat in considerare pentru ca deja trecuse mai bine de 5 zile.De asemenea tin sa mentionez ca atat timp cat am jucat pe serv in aceste zile-saptamani am mai fost verificat si am iesit ok, unii dintre admini pot confirma acest lucru, printre care si Mojito.
Pe scurt ca sa n-o mai lungesc: pana in momentul de fata eu am venit cu dovezi solide (printuri) ca sa-mi sustin cererile anterioare, acelasi lucru astept si de la voi , nu pareri de genu: joci suspect, nu-mi place cum joci, si asa mai departe.. as dori sa vad o dovada clara (demo sau screenshot) cum ca eu am jucat cu wall si aim. Daca intradevar se dovedeste (prin dovezi) ca nu am umblat cu magarii, atunci ma retrag singur de pe server, in caz contrar vreau doar fiu lasat in pace si sa-mi vad de joc, minutele care le joc pe serv sa-mi tihneasca.
Astept reply-uri si din nou pun accent pe dovezi , seara faina...
Re: Cerere unban + Lamurire
#2Nume Admin/VIP: Mojito !
!
Parere:
Argumentare: Deci sa incepem cu inceputu , 1- Asteptam dovezile de la Neon, 2-Predator a fost curat in mai multe serii de SS + demo'uri, 3- Steam on . Si nu stiu care ar mai avea rostu sa faca cerere + ditamai romanu , daca avea wall sau aim. Neon asteptam dovada ta.
Sugestii:
Parere:

Argumentare: Deci sa incepem cu inceputu , 1- Asteptam dovezile de la Neon, 2-Predator a fost curat in mai multe serii de SS + demo'uri, 3- Steam on . Si nu stiu care ar mai avea rostu sa faca cerere + ditamai romanu , daca avea wall sau aim. Neon asteptam dovada ta.
Sugestii:

#3Nume Admin/VIP: XeNoN
Parere:
Argumentare:
In primul rand:
Ai primit ban Sâm Mai 03, 2014 6:29 pm, de la adminul "CRazY anD fuNNy bOy." pe motivul AIM.
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 2&start=20
In al doilea rand:
Ai facut o cerere de unban Joi Iun 12, 2014 8:26 pm, care a fost respinsa pe motivul:
13. Cererile de unban care nu sunt facute in maxim 5 zile de la primirea acestuia, nu vor fi luate in considerare, iar banul va ramane.
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=73&t=22475
In al treilea rand:
Ai refacut cerere de unban Sâm Iun 21, 2014 9:25 pm, care a fost respinsa pe acelasi motiv.
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=73&t=22985
Concluzie
->> banul permanent pe numele Xonar * Predator va ramane, iar acest caz a fost deja rezolvat
Sugestii:
Apucate sa faci ore pe alt nume..
Iar cei care nu stiu despre ce este vorba nu va mai aruncati cu postarea doar asa, sa aveti o postare in + .
Parere:
Argumentare:
In primul rand:
Ai primit ban Sâm Mai 03, 2014 6:29 pm, de la adminul "CRazY anD fuNNy bOy." pe motivul AIM.
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 2&start=20
In al doilea rand:
Ai facut o cerere de unban Joi Iun 12, 2014 8:26 pm, care a fost respinsa pe motivul:
13. Cererile de unban care nu sunt facute in maxim 5 zile de la primirea acestuia, nu vor fi luate in considerare, iar banul va ramane.
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=73&t=22475
In al treilea rand:
Ai refacut cerere de unban Sâm Iun 21, 2014 9:25 pm, care a fost respinsa pe acelasi motiv.
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=73&t=22985
Concluzie
Sugestii:
Apucate sa faci ore pe alt nume..
Iar cei care nu stiu despre ce este vorba nu va mai aruncati cu postarea doar asa, sa aveti o postare in + .
I am responsible for what I say, not for what you understand.
#4Nume Admin/VIP: dudu
Parere:
Argumentare: ai primit ban odata,desi spui ca nu sti cand ai primit ban,eu te asigur ca sti foarte bine!
79.112.0.182 asta este actualul tau ip
79.112.12.160 iar asta este pe cel care ai luat ban atunci! deci tu erai pe sv de ai luat ban!
Sugestii: nu ne mai minti ca nu sti,ca nu ai fost tu etc! ai vazut ca ai primit ban puteai sa faci cerere atunci,nu sa vi dupa 2 saptamani cu cerere si sa ne spui ca nu sti cand ai luat!
hell poate verifica foarte usor ip-urile desi ai ip-dinamic,si va vedea ca tu ai fost pe sv atunci cand ai primit ban!
pai nu ti se pare logic sa ai ban daca toate cererile tale unban au fost refuzate??? ce nu intelegi??
Parere:
Argumentare: ai primit ban odata,desi spui ca nu sti cand ai primit ban,eu te asigur ca sti foarte bine!
79.112.0.182 asta este actualul tau ip
79.112.12.160 iar asta este pe cel care ai luat ban atunci! deci tu erai pe sv de ai luat ban!
Sugestii: nu ne mai minti ca nu sti,ca nu ai fost tu etc! ai vazut ca ai primit ban puteai sa faci cerere atunci,nu sa vi dupa 2 saptamani cu cerere si sa ne spui ca nu sti cand ai luat!
hell poate verifica foarte usor ip-urile desi ai ip-dinamic,si va vedea ca tu ai fost pe sv atunci cand ai primit ban!
pai nu ti se pare logic sa ai ban daca toate cererile tale unban au fost refuzate??? ce nu intelegi??
Ultima oară modificat Lun Noi 24, 2014 8:14 pm de către .dudu., modificat 1 dată în total.
#5omu lu dumnezeu, nu ma prefac, nu mint nimic, uite-te mai bine in acele cereri, am zis si repet: Dupa ce s-a rezolvat acea cerere in care eram acuzat de aim, nu am mai jucat pe serv o perioada buna, apoi cand am vrut sa intru din nou pe server imi scria doar ca You have been banned. Atat! nu scria numele adminului, motivul, nimic, iar cererile mi-au fost respinse pt ca am "intarziat" sa fac postul mai rapid, dar eu de unde sa stiu in tot acel timp ca am fost banat? , te invit sa te uiti din nou pe acele cereri , iar in acest topic am fost clar, am zis ca vreau sa vad o dovada Solida! clara, un demo, o poza cu wall, ceva in care sa arate intr-un mod Evident ca eu am jucat cu cod!, sunt o groaza de servere, as putea sa ma duc bine mersi pe altele, dar eu sunt genul care nu suporta sa fie acuzat pe nedrept, atat timp cat nu joc de ieri de azi cs si stiu ca nu umblu cu magarii, vreau pur si simplu sa joc in tihna, cu asta inchei si numai postez pentru a nu face Posthunt, Cer dovezi, nu doar pareri!, astept un demo sau print cum ca eu am jucat cu aim sau wall.
#6Nume Admin/VIP:Gamer
Parere:
Argumentare:noi suntem satui de chesti de care zici tu....nu mai aplecam urechea la tot ce se spune....ai fost banat pe motiv de aim....dovada se afla in banlist ca crazy,dar acum nu mai e activa,...
dk aveai bunavointa sa te uiti macar atunci...vedeai dovada...
la cererea de atunci parca ai ramas cu banul...asa cum vei ramane si acum...
norocul tau e ca unii am uitat sau nu am stiut de banul tau...
Sugestii:canta la alta masa...
Parere:
Argumentare:noi suntem satui de chesti de care zici tu....nu mai aplecam urechea la tot ce se spune....ai fost banat pe motiv de aim....dovada se afla in banlist ca crazy,dar acum nu mai e activa,...
dk aveai bunavointa sa te uiti macar atunci...vedeai dovada...
la cererea de atunci parca ai ramas cu banul...asa cum vei ramane si acum...
norocul tau e ca unii am uitat sau nu am stiut de banul tau...
Sugestii:canta la alta masa...
#7Nume Admin/VIP: XeNoN
Parere:
Argumentare:Prietene, tu, ca player banat, ai dreptul sa faci cerere unban sau sa iti fie explicat ( cu dovezi ) dece ai fost banat, DAR DOAR DUPA 5 ZILE de la executarea comenzii. Au trecut acele 5 zile, papa puiu` lu mama, ramai cu banul. Astea iti sunt drepturile. Noi in momentul de fata nu mai avem nevoie de dovezi pentru dovedirea faptului ca tu ai jucat cu cod sau nu, pentru ca, nu ai apelat la forum in timpul care iti este acordat. Poti sa te frangi in bucati, sa simti ca mori, sa nu mai ai aer, NU REZOLVI NIMIC. Aceasta comunitate functioneaza pe baza unor reguli, fiecare jucator este sanctionat in functie de acele reguli, iar tu in momentul in care ai intrat pe server, chiar daca ai citit sau nu regulamentul, el tot SE APLICA!
Sugestii: Citeste regulamentul comunitatii in care joci, cum poti spune ca nu iti place sa fi acuzat pe nedrept daca tu nici macar nu sti regulamentul ?
In pare rau pentru inca un post dar, am vrut sa il fac sa inteleaga regulamentu serverului si motivul pentru care nu mai are voie sa intre cu acel nume/ip pe server.
Parere:
Argumentare:Prietene, tu, ca player banat, ai dreptul sa faci cerere unban sau sa iti fie explicat ( cu dovezi ) dece ai fost banat, DAR DOAR DUPA 5 ZILE de la executarea comenzii. Au trecut acele 5 zile, papa puiu` lu mama, ramai cu banul. Astea iti sunt drepturile. Noi in momentul de fata nu mai avem nevoie de dovezi pentru dovedirea faptului ca tu ai jucat cu cod sau nu, pentru ca, nu ai apelat la forum in timpul care iti este acordat. Poti sa te frangi in bucati, sa simti ca mori, sa nu mai ai aer, NU REZOLVI NIMIC. Aceasta comunitate functioneaza pe baza unor reguli, fiecare jucator este sanctionat in functie de acele reguli, iar tu in momentul in care ai intrat pe server, chiar daca ai citit sau nu regulamentul, el tot SE APLICA!
Sugestii: Citeste regulamentul comunitatii in care joci, cum poti spune ca nu iti place sa fi acuzat pe nedrept daca tu nici macar nu sti regulamentul ?
In pare rau pentru inca un post dar, am vrut sa il fac sa inteleaga regulamentu serverului si motivul pentru care nu mai are voie sa intre cu acel nume/ip pe server.
I am responsible for what I say, not for what you understand.
Cererea facuta atunci a fost respinsa. IAr acum dupa alti 2 ani .. vrei unban?
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]