Numele tau in Joc: Dany
Numele Adminului reclamat:^_^D3nI$^_^
Data si ora:16:21. 15.12.2014
Harta:zm_dust_final
Motivul reclamatie: Erau playeri cu numele la alte sv si nu facea nimik
Dovada: http://imgur.com/YGVlCz2
Re: [Reclamatie] ^_^D3nI$^_^
#2Acel player taman a intrat pe server si eu apoi iam schimbat numele, cind faceai tu ss eu tocmai scriam in consola comanda.
Edit1: Eu ia-m schimbat numele acelui player ma si nu mai amagi .
Uitate: ADMIN ^_^D3nI$^_^: change nick of Zm.RangForT.Ro*Player to "Zmx.EuropaCs.Ro
ADMIN ^_^D3nI$^_^: kick Zm.RangForT.Ro*Playe
Edit1: Eu ia-m schimbat numele acelui player ma si nu mai amagi .
Uitate: ADMIN ^_^D3nI$^_^: change nick of Zm.RangForT.Ro*Player to "Zmx.EuropaCs.Ro
ADMIN ^_^D3nI$^_^: kick Zm.RangForT.Ro*Playe
Ultima oară modificat Lun Dec 15, 2014 5:46 pm de către Denys., modificat de 2 ori în total.

Contact Me.
1.Y!M: denisvancea41@yahoo.com
2.Steam: Hell
3.Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
4.Skype: vancea.denis
5.Forum: PM
2.Steam: Hell
3.Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
4.Skype: vancea.denis
5.Forum: PM
Denis
#3of, of minciuna asta, ma daca nu iti ziceam eu nu schimbai ba, nu esti bun de nimik, ala era intrat din inaintea mea ,ADIK ERA DE FRO 10 MIN ALA ON SI TU IL LASAI

#4Eu sunt
la aceasta reclamatie..Din cate il stiu pe Denis, dar niciodata n-a facut o greseala . Numai venii tu cu reclamatiile din astea. Ca nici tu nu esti bun ca admin (parerea mea) !!! . Din contra...el se pricepe mai bine ca admin. L-am urmarit de foarte mult timp . Deci clar, baiatu' acesta Denis. Chiar merita aceasta functie, dar eu n-am nimic cu nimenii .
la aceasta reclamatie..Din cate il stiu pe Denis, dar niciodata n-a facut o greseala . Numai venii tu cu reclamatiile din astea. Ca nici tu nu esti bun ca admin (parerea mea) !!! . Din contra...el se pricepe mai bine ca admin. L-am urmarit de foarte mult timp . Deci clar, baiatu' acesta Denis. Chiar merita aceasta functie, dar eu n-am nimic cu nimenii .
Nu face Denis așa ceva
Și tu vorbești mă care stai AFK și am intrat eu de tieam dat kick ?
#7Reclamaţie Respinsă ia schimbat numele dar voi dacă nu aveti motive ce să facem hai să cautam unul... Data Vitoare Denis fă nişte printuri să vadă pe ecran mare.