cerere admin Rampunzel2

Nume real: Rares
Numele in joc: Rampunzel
Varsta: 21
Primele 6 cifre din CNP:193092
Email:popusoi.rares3@yahoo.com
Ore jucate: 57.38
Voturi: 13813 13847 14131 14138 14175 14189 14216(astea sunt cele scrise dar am votat de mai multe ori)
Gradul Dorit: nu am preferinta .. necesit votemap ban si cele de baza
Steam (ON/OFF): on
De unde ai aflat de server?: freakz
Ești în stare sa ții redirecte?:da 10-15 ore cel putin pe zi 5/7
Ai citit regulamentul?: "Ca Admin, nu si iar nu"
Orele în care ești dispus sa stai pe server: am in jur de 3 zile libere pe saptamana si intru mereu dimineata sau noaptea cand muncesc ... nu pot oferii un numar fix... cat mai mult
De cât timp joci pe server: aproximativ 2 luni
Ești în stare sa donezi minim 1 Euro pe Luna?:nu sunt in romania deci mi-e imposibil
Motivul pentru care vrei Admin: pentru a ajuta ceilalti admini si in special pentru momentele cand e lume pe server si nu sunt admini... krish poate confirma ca m-a gasit pe server pe la 2 cred si ne jucam harta mare in 4 si era nevoie de admin sa schimbe harta
Ultima oară modificat Mie Dec 24, 2014 3:30 am de către Rampunzel, modificat de 3 ori în total.

Re: cerere admin Rampunzel2

Nume Admin/VIP : KhrYs
Parere : De la mine ai un :PRO:
Argumentare : Indeplinesti toate conditiile ,+ daca u poti sta on noaptea cu atat mai bine pentru ca intradevar noaptea mai rar sunt adminii .. ( Nu toti avem timp /chef dupa o zi lunga sa jucam noaptea )
A fi curajos nu inseamna a te arunca inainte in primejdie cu orice risc,ci a fi hotarat sa fi intotdeauna de partea adevarului.

Nume Admin/VIP : DanTe
Parere : :PRO:
Argumentare : Tine-o tot asa sa fii mai activ
Yahoo Messenger : campercsneamt
Connect Cs.EuropaCs.Ro
Cs.EuropaCs.Ro Voturi : 16872 , 16873 , 16874 , 16875 , 16876 , 16877 , 16897, 16819
16947 , 16948

"Daca ai culoare nu inseamna ca esti mai presus ca un utilizator. Culoare e un fel de "rasplata" pentru ca te implici in "ridicarea" acestei comunitati.
Unii nu realizeaza ca daca ai culoare nu inseamna ca esti smecher."

.

Nume Admin/VIP: Franc3zU
Parere: Si de la mine tot :PRO: ;)
Argumentare: Ore ai, acctivitate ai, voturi ai. Cum zice si Khrys, daca poti sa stai noapte este foarte bine,
Sugestii: Succes, si sper sa te descurci daca iei admin ;)
Imagine

Nume Admin/VIP: DOwithME
Parere: Si de la mine tot :PRO:
Argumentare: Ore ai, acctivitate ai, voturi ai. Si daca poti sta on noaptea ii perfect. Nu toti putem sta deoarece avem serviciu sau scoala (eu) =]]]
Sugestii: Succes, si sper sa te descurci

Cerere Acceptata.

Astept pana pe 25-12-2014 ora 20:00 urmatoarele date :

Nume Admin:
Parola :
Email:
Link Cerere Acceptata
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”