cerere unban anghelescw

Numele tau in Joc: Anghelescw
Numele Adminului care te-a banat: mortul_viu
Data si ora: 15:16 29.12
Harta:awp_byca
Motivul pentru care ati primit ban: tinta la awp
Ip-ul tau pentru unban: 5.14.109.143
SteamID ul pentru unban:-
Stiu ca, conform regulii
14. "Tinta la awp" este interzisa atat la jucatori
cat si la admini. "Tinta la awp" va fi considerata drept "cod". - dar chiar nu inteleg de ce ar fi asa, din moment ce awp-ul nu trage ca toate armele, iar fara zoom nu faci nimic. E ca si cum mi-as desena cu markerul un punct pe ecran sa-mi fixez centrul . Nu este cheat, cod. Este doar un hlds
In concluzie nu confera niciun avantaj.
Nu cred ca mai are rost sa vin cu pozele, le are si mortul viu si motivul e clar, daca e nevoie revin cu edit.
Edit: zex sincer nu stiam de regula, am recitit regulamentul sa nu fac o cerere aiurea sa ma fac de ras :))
sound am ip dinamic, asta sa fie problema.. dar vreau sa-mi pastrez numele
Ultima oară modificat Lun Dec 29, 2014 5:54 pm de către anghelescu, modificat de 2 ori în total.

Re: cerere unban anghelescw

Nume Admin/VIP: Zex
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Astea sunt regulile. Vad ca stiai regulamentul, si totusi tot cu tinta ai jucat. Ti-ai asumat un risc. Ai facut cererea degeaba.
Sugestii:

Nume Admin/VIP:SounD [;x]
Argumentare: Mii au luat ban si au ramas k ban pt asa ceva, asa ca o sa ramai si tu cu ban!! daca ai citit regulamentul nu trebuie sa mai detaliem noi
Sugestii: .....

Acea tinta este clar interzisa prin regulament. Unele dintre tinte contin si aim. Si chiar daca ai ip dinamic un exterminate nu strica niciodata. Asa ca mai bine te-ai resemna cu faptul ca ramai cu ban.

EDIT: Fa o plangere la guvern ca ai jucat tu cu tinta si nesimtii de noi nu vrem sa-ti dam unban. Ce te tot bocesti pe aici? Ai fost admin si se presupune ca ar trebui sa stii regulamentul. Si care e problema daca mai sunt si alti jucatori cu clasa de ip ca a ta? Nu toti joaca ca tine, deci chiar nu o sa-mi fie asa greu sa te gasesc si sa-ti dau un exterminate.
Ultima oară modificat Lun Dec 29, 2014 7:19 pm de către Cr3@tz@, modificat 1 dată în total.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Lasati-o balta, tinta pe care o folosesc este o holograma, nu are nimic, daca avea aim se vedea cu ochiul liber. Este clar interzisa prin regulament dar este o regula stupida, tinta este folosita si in meciurile oficiale din pgl. Bine ca iau ban pentru o panarama de tinta, iar altii care au nu stiu cate scripturi si cfg-uri nu patesc nimic :)
Daca ziceti sa raman cu banu raman cu el si asta e, ca toti adminii de pe serverul asta de cateva luni, de cand joc pe server mi-au facut poze si am tot cstrike cu zeci de poze de la adminii cei mai vechi pana la cei noi si mereu s-au cautat motive sa iau ban :)) . Sunt curios cum imi dai exterminate daca intru cu alt nume si ip, sunt o gramada de jucatori care au aceeasi clasa de ip ca a mea. Fie cum vreti .
@edit: lasa canna noi sa fim sanatosi :)) oricum la aceeasi decizie va ajunge si hell
Ultima oară modificat Lun Dec 29, 2014 6:58 pm de către anghelescu, modificat 1 dată în total.

Nume Admin/VIP:caNnab1s
Parere: ..
Argumentare:sincer chiar imi pare rau pentru tine anghele.Dar daca stiai ca nu ai voie de ce ai m-ai jucat? :|..
Sugestii: Astept sa vad ce zice hells..daca v-a trebuii sa iti dau ban mereu asta e...
Imagine
Imagine

Nume Admin/VIP:Gamer
Argumentare:regulile srv -ului sunt facute pt toti playerii si ei au obligatia sa le respecte...dk nu-ti convine mergi si joaca in pgl..cu tinta la awp
Sugestii:cum te prind cum te ard...
Încuiat

Înapoi la “Cerere Unban”