[Reclamaţie] R3z

Numele tau in Joc: Ale'xu
Numele Adminului reclamat: R3z
Data si ora: acum :-w
Harta: de_dust
Motivul reclamatie: Nu Gandeşte. Era unu cu aim. ii zic u@ m-ai stă vro 4 runde intră spec si ala iese si el face ss altuia. si imi dă gag pe motivul taci că i-am atras atentia... Suferă rau.
Dovada: 1. http://imgur.com/AmUgGmk
2 . http://imgur.com/te31jyZ

Posibil să nu aive m-ai mult de 10 ani dacă suferă aşa tare.

P:S COPILE ALA E Y NU U =))))))))))))) Duteeeee.
Dovada o are in loguri unde tota lumea zice u@ si injură ce vrei m-ai mult?
Ultima oară modificat Sâm Ian 03, 2015 12:26 pm de către Jh0Ny, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine
Y!M : yvascu_yonut96

Re: [Reclamaţie] R3z

Nume Jucator R3Z
Parere:
Argumentare: In primul rand , nu ai nicio dovada , ca sa sustina reclamatia , cu privire la codat . Nu ai vreo dovada ca era vreun jucator cu aim . In al doilea rand , primul screen, ma adresam unui jucator " Voma " , care tot vb aiurea pe u@ ! Esti foarte smecher. Iata motivul pentru gag : http://s1.postimg.org/az48ez4fz/screennnn.png
Sugestii :
Altele: Edit : Auzi multi zic pe u@ despre unii ca au aim , dar nu au . Oricum Tu, trebuie sa aduci dovezi , nu detinatorul , si oricum , ca zice cineva pe u@ ca are aim nu este o dovada ! Acolo trebuie demo . Dupa ce ai anuntat , tura urmatoar , am dat retyr , ca nu am murit .
Ultima oară modificat Sâm Ian 03, 2015 1:09 pm de către Andreyu, modificat de 2 ori în total.
Voturile mele : 14210; 14233 ; 14253 ; 14266 ; 14276 ; 14304 ; 14311 ; 14329 ;14345

Nume Jucator Cr3@tz@
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Ce ar trebui sa vedem din dovezile tale Alexu? Daca ala a iesit voiai cumva sa se duca dupa el acasa si sa-l bage inapoi pe server? Cel care sufera aici esti tu, din cate se vede.
Sugestii :
Altele:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Nume Jucator:Gamer
Argumentare:bai nene lasa-ne cu reclamatii din astea....esti detinator si nici nu stii sa faci o reclamatie care sa o sustii prin dovezi...vai da capul tau....
..si dk are 10 ani ti-a rp destul de matur pt tine...
Sugestii:lasa-te de ..jocul asta...
Altele:

Nume Jucator:Gamer
Argumentare:bai nene lasa-ne cu reclamatii din astea....esti detinator si nici nu stii sa faci o reclamatie care sa o sustii prin dovezi...vai da capul tau....
..si dk are 10 ani ti-a rp destul de matur pt tine...
Sugestii:lasa-te de ..jocul asta...
Altele:
:CONTRA: Cam asa este.
Imagine

Nume Jucator Danny
Argumentare: Pai sincer dovezile tale nu dovedesc nimic :-??
Sugestii : Sa verifice Hell log-ul,altceva nu stiu ce sa zic ...
Altele:
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Nume Jucator eX_-][TOoS
Argumentare: Nu ai dovezi clare... despre acel codat...
Sugestii :Pe viitor adu si dovezi ...
Altele:

Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”