Cerere moderator Skull Boy NU RENUNT !!

Numele de pe forum:Scorpion905
Numele real:Radu
Varsta:14
Email:mercenaryzombles@yahoo.com
Vechime:2 luni
Posturi:400
Categoria in care vrei sa fii moderator:Cafenea sau discuti zm1
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:Cat este nevoie
De ce vrei acest grad?:Stiu ca am facut o cerere acum cateva zile dar zic ca merit o sansa,stiu ca nu am 2 luni dar nu o sa ma retrag si vreau sa ajut stafful sa scap de toti care fac spam,proabil voi primi contra pentru ca am 2 luni dar ce e 2 luni ce e 3 sper sa ma intelegeti.

EDIT:1 warn il am pentru ca m-am dus la profilul lui CrYsti m-am dus la cereri admin am vazut o cerere de slot (eu nevazand ca e zm2 am dat contra sau pro numai stiu exact si am luat warn de la timeshift) iar 2 de la yeeep pentru ca am comentat la cadoul lui gabi care nu era pentru mine ( voi nu stiti ce om e craiovita sau gabi)
P:S:Nu am warnurile ca nu stiu regulamentul sau ca am facut spam.
Ultima oară modificat Sâm Aug 17, 2013 6:16 pm de către Scorpion905, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine

Re: Cerere moderator Skull Boy NU RENUNT !!

PRO dar ar trebui sa alegi alta sectiune de fapt la toata sectiunea cafenea sunt moderatori :-?
iar pe restu sa nu va aud de indeplinirea conditiilor nici unu pana acum nu lea indeplinit!
dar adevarul este ca avem nevoie de staff de incredere iar el este de incredere + ca nu-mi aduc aminte sal vad pe el cu mai multe posturi ca un co-administrator dar mai ales ca un administrator ..sau sa faca posturi la fiecare topic pe care-l vede :-? ca un anume moderator de mai sus!
iar pt cele 4 warn-uri a primit pedeapsa cuvenita
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”