Re: [Cerere]Marire Grad NeO_21*

:CONTRA:.
Tu vrei up cand esti activ 5-10 minute pe server si dupa 2 ore stai spectator?
Nu iti faci treaba.
Nu esti in stare de admin.
Viata e un joc de rahat , dar macar are grafica buna
Ce bun e rahatul. Mancati si voi .:troll:

Zolie tu intrii si tu odata pe zi stai 1 ora si numai intrii si zici de mine ca stau 3 ore spec?Da am mai stat odata de 2 ori spec 1 ora ca am plecat si am uitat cs deschis pe sv dar eu mai stau si spec si vorbesc cu jucatori urmaresc le explic cum sta treaba !

Eu zic sa fii mai activ tu si dupa sa ma acuzi pe mine !

Edit@:Adrian voi vedeti cat puteti minti frate?
Uitati-va la orele mele si la activitatea mea in ultimele zile pe server si uitativa la voi !Tu de exemplu nu ai mai intrat de nu stiu cand dupa gametracker si zolie el nu a mai intrat din 2014 de prin 28/29 decembrie cum puteti sa spuneti ca m-ati vazut voi pe mine afk 5 ore la spec !Faceti demo frate sa vedem ca stau afk 5 ore si atunci fac cerere de remove singur va rog sa nu mai mintiti stiu ca va doare invidia dar asta e viata tre sa fie cineva care sa va faca invidiosi !

Pe mine ma intereseaza parerea doar a adminilor activi adica la ora actuala numai e niciuni numai eu sunt singuru admin care mai e pe server si zuzu care e vip stam zi de zi pe server!

Si a mai fost si o verificare ieri cand a intrat FOndatorul DAnny si ma gasit frumos pe server dadesem mape la vot !
Puteti sa intrebati si parerea lui !

Sa ii fac mai usoara treaba lui cristi cand va da pe aicea voi posta eu link-urile cu activitatea mea a ta adriane si a lu zolie sa vedem !

Link NeO : http://www.gametracker.com/player/NeO_2 ... 102:27015/
Link Adrian: http://www.gametracker.com/player/AdR%2 ... 102:27015/
Link Zolie:http://www.gametracker.com/player/Zolie ... 102:27015/
Va rog ce-i care mai au de dat pareri sa intra pe toate 3 link-uri si sa se uite in dreapta jos la minuted played uitativa la statistica mea si la adrian si zolie !
Si ei zic ca m-au vazut pe server dar ei nu au mai intrat =]]!
Ultima oară modificat Dum Ian 04, 2015 5:53 pm de către Niko., modificat de 3 ori în total.

:CONTRA: Neo zolie chiar sta mult pe server pentru ca si eu cand intru el e pe server tu nu meriti nici macar helper.Nu esti bun ca admin.Stai afk 4-5 ore spectator.
Imagine
Vrei diamante,i-a calmante,dute si sapa.Vrei perle,dezbraca-te,du-te si inoata.

:PRO: eu nu sunt de acord cu voi neo chiar sta pe server mult !
E singurul care a ajutat playeri noi de pe sv.. Neo este un exemplu pentru mine..
Ultima oară modificat Sâm Ian 24, 2015 12:17 am de către barney, modificat 1 dată în total.

Doresc sa primesc Slot pentru ca numai am timp sa joc pe server in general nu prea mai am timp sa joc cs dar vreau slot ca poate candva voi reveni si sa am macar slot !

Doresc sa primesc Slot pentru ca numai am timp sa joc pe server in general nu prea mai am timp sa joc cs dar vreau slot ca poate candva voi reveni si sa am macar slot !
Din cate am inteles , intra aici. Ai model de absenta si de retragere , e decizia ta.
Viata e un joc de rahat , dar macar are grafica buna
Ce bun e rahatul. Mancati si voi .:troll:

Cerere respinsa.
Ai ramas fara admin din cauza activitatii nule din ultima perioada.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Cerere Marire Grad”