Re: [Cerere Unban] Dau^Si^Fug

Nume Admin/VIP: Kira
Parere: Ar fi incorect fata de ceilalti playeri sa iei unban. Nu spun asta pentru ca am avut anumite certuri cu mortul, o spun pentru ca asa mi se pare corect. Parerea mea e ca banul trebuie sa ramana..
Argumentare:
Sugestii:
Imagine

Nume Admin/VIP: MorTul^Viu
Parere: ai dreptate cherry este si partea mea de vina, dar sincer nu ma zbat neaparat pentru el pentru ca pot sa bag mana in foc ca nu joaca cu cod(lumea l-a suspectat de wall pentru ca daca eram mort ii ziceam eu ce si pe unde are) dar am ceva timp pe server, am luat si admin cu timpu, ma inteleg destul de bine cu toti(parerea mea) si nu as vrea sa plec de pe server.
Argumentare:
Sugestii:
Mult zgomot pentru nimic!

Nume Admin/VIP: Franc3zU
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Mortule... ce sa zic nu ma asteptam , tu ca admin trebuie sa stii ca " 1- Trebuie puse toate pozele care sunt facute, 2- Nu ai voie sa zici pe unde vin ceilalti player chiar daca e fratitu. se numeste MONITOR si se considera ca wall. deci Eu zic sa ramana cu ban pana vine cu toate pozele. Iar tu mortule nu stiu ce sa zic... Avertisment/- ... Don't know, ramane ultimu cuvant de la creata.
Sugestii: Data viitoare TOATE POZELE si nu mai zice pe unde vin playerii.
Imagine

Nume Admin/VIP: s3C
Parere: :CONTRA:
Argumentare: :-? Sa apara cele 3 poze ! Daca nu ai si tu si fratetu de suferit ! Quindi daca nu apar pozele fratetu ramane cu banu si tu nu o sa mai poti intra !
Sugestii: ...

Veti primi ban amandoi, si tu Mortule vei primi remove. Sper sa nu avem probleme de genul ca va schimbati ip-ul si eu sa fac pe detectivul ca se ajunge si la comenzi mai mari. :RESPINS: :T/C:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Unban”