Numele de pe forum:KdR.
Numele real:Claudiu
Varsta:16
Email:-
Vechime:2 ani fara 4 luni
Posturi:6602
Categoria in care vrei sa fii moderator:Fotbal
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?:Pai o sa reincep sa fiu activ deci cam 4-5 ore
De ce vrei acest grad?:Pai nu prea se ocupa de categorie si as dorii sa ma ocup eu
Re: Cerere moderator KdR.
Din cate imi zici,nu prea posteaza tot ce trebuie... Nu ar strica daca ai fii tu in locul lui sau daca ati fii 2.
Cum Danny a dat moderatori la multe categorii,cred ca asa ar putea sa-ti dea si tie la fotbal
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
#3Eu n-am primit sansa cand am revenit, decat dupa ceva timp 
Dar, sunt convins ca o sa fi activ.

Dar, sunt convins ca o sa fi activ.

Nu ai activitate. Asa cum Bunicu' si Gotze au asteptat, asa va trebui sa faci si tu.
#5Nene..acolo ma ocup eu..ce nu postez cum trebuie?
Dupa ce ma retrag eu,poti sa te bagi tu acolo .
Dupa ce ma retrag eu,poti sa te bagi tu acolo .
Ultima oară modificat Vin Mar 13, 2015 4:24 pm de către Maffw, modificat 1 dată în total.
Motiv: De ce nu dai PRO sau CONTRA? Data viitoare iti dau un warn de nu te vezi!
Motiv: De ce nu dai PRO sau CONTRA? Data viitoare iti dau un warn de nu te vezi!
#8Daca motivul e ala care l-ai spus,de ce nu am vazut nici o reclamatie la staff pe baza spuselor tale?
Scuteste-ma...Nu s-a plans nimeni de el,numai tu ca vrei locul lui.
Scuteste-ma...Nu s-a plans nimeni de el,numai tu ca vrei locul lui.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"