Propunere: Nemesis
Print-uri(daca este cazul): -
De unde v-ati inspirat: idee proprie
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: nu ne mai chinuim cu kickuri si slay
Descrierea propunerii: Cristi chiar nu se poate sa modifici la server ca in momentu cand bagam modul nemesis sa nu mai mearga sa pui lasere si sa cumperi jeturi? asta ar ajuta atat jucatorii ii scutim de kickuri si nu am mai sta si noi sa ii monitorizam la abosul fiecare mod ... daca ar merge as dori si niste voturi din partea adminilor/vip multumesc
Daca nu merge sa le scoti doar in modul asta propun ca in momentul cand se trage in nemesis sa nu il mai incetineasca si sa folosim jetu
Re: Mod nemesis
Nu se poate face ceea ce propui tu cu laserele .
Si de ce mai cereti admin daca nu vreti sa monitorizati playerii care incalca regulamentul
Daca nu vreti asta atunci nu faceti cerere de admin, jucati doar ca simpli playeri.
Adminii au obligatia a respecta regulamentul serverului si sa-i indrume si pe playeri sa il respecte
Si tu zi zis:
Cod: Selectaţi tot
si nu am mai sta si noi sa ii monitorizam la abosul fiecare mod 
#3pai asta fac de cand sunt admin numai asta fac nu am jucat pana acuma nici un mod nemesis daca ma crezi
daca sunt 7 sau 8 cu jeturi si lm nu mai dai la toti e buna ideeacum poti da de mine???
1 .pm
2.YM killerkata12@yahoo.com
3.fb.katalin altau kata
4..tel 0723855687
DETINATOR.ZMC.EUROPACS.RO
1 .pm
2.YM killerkata12@yahoo.com
3.fb.katalin altau kata
4..tel 0723855687
DETINATOR.ZMC.EUROPACS.RO
#7Daca iar monitoriza incontinuu admini nu sar putea juca![]()
Nu se poate face ceea ce propui tu cu laserele .
Si de ce mai cereti admin daca nu vreti sa monitorizati playerii care incalca regulamentul![]()
Daca nu vreti asta atunci nu faceti cerere de admin, jucati doar ca simpli playeri.
Adminii au obligatia a respecta regulamentul serverului si sa-i indrume si pe playeri sa il respecte
Si tu zi zis:Pai ce sa faceti la moduriCod: Selectaţi tot
si nu am mai sta si noi sa ii monitorizam la abosul fiecare modDe ce sa mai fiti admini daca nu ii monitorizati .