[Reclamaţie] Zecs

Numele tau in Joc: vtnNNNN
Numele Adminului reclamat: Zex
Data si ora: Tuesday, 21 April 2015, 10:05:07 AM
Harta: Mjolby
Motivul reclamatie: Limbaj de stână.
Dovada: Unde vă credeţi bă ? Hai să ne băgăm unul la altul "carnea"-n gură că doar suntem admini , nu ?

Kira , ştiu că vorbiţi mult , şi sari pentru el , băt :)
Si poate ai vrea sa iti schimbi si felul de a vorbi pe server. Cum am mai spus, nu suntem pe camp ca sa vorbim ca taranii, mai abtine-te.
Imagine

Re: [Reclamaţie] Zecs

Eu am o singura intrebare. Ce treaba ai tu cu chatul adminilor? Do daca vrei sa il ataci pe Zex poti sa faci singur reclamatie, sau ai nevoie de argati?
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Nume Jucator: ZeN
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Si eu injur pe u@, si foarte mult :)) dar atata timp cat ne permitem nu ar fii vreo problema, daca cineva se supara zice si gata
Sugestii:
Altele: Eu zic ca suntem cam putini si nu trebuie sa apara chestii dinastea.
††
Ultima oară modificat Joi Mai 07, 2015 5:49 pm de către frateleNord, modificat 1 dată în total.

Nume Jucator DOwithME
Argumentare: chiar daca credeti ca eu l-am pus va inselati. Nu sunt prieten cu vtnnn dar nici nu am nimic cu el.
Sugestii : creatza daca chiar crezi ca acuma nu stiu pe cine sa sun sa fac reclamatii te inseli . Daca am gresit suport. Nu fac rau la tot sv . Pana acuma am fost prieten cu zex si eu cred ca o sa mai fiu dca vrea daca nu asta este.
Altele: si apropo nici sec nu are nci o treaba. Si aseara s-a bagat pt mine fara sa ii cer . De ce? Pr ca stie cum ii sa te scoata alti din sarite
Printul ala ii facut de cand are admin... Tin eu minte si cred ca si zex.
Ultima oară modificat Joi Mai 07, 2015 6:05 pm de către DOwithME, modificat de 2 ori în total.

Nume Jucator: Kira
Argumentare: Nu dau contra pentru ca sunt prietena cu Zex. Da, e adevarat ce am zis in legatura cu limbajul lui do. Nu mi se pare normal ca intr-o situatie serioasa sa foloseasca limbajul ala. Daca adminii fac glume intre ei si folosesc limbaj vulgar strict pe chatul adminilor, nu mi se pare o problema. Eu atunci i-am spus lui do sa vorbeasca mai frumos pentru ca era vorba de o problema serioasa. Si mai am si eu o intrebare. De unde ai tu printul asta din moment ce nu mai ai admin?
Sugestii:
Altele:
Imagine

Ăm , blegilor. Dacă vă uitaţi la dată vedeaţi clar. E un print de când am avut admin :). Şi , în regulament scrie clar că nu ai voie să vorbeşti vulgar. Chiar dacă e pe chatul adminilor. Acum no , treaba voastră. Pe când era cristi deţinător dădea remove pentru aşa ceva. Acum treaba ta Ionelo. Dacă tu eşti de acord să se vorbească aşa , poţi să-mi închizi reclamaţia :). Nu credeam că se va ajunge în aşa hal.
Imagine

Asa se vorbea si cand era Cristi si cand a fost Hell, doar ca se fereau de tine si de care mai erau cu reclamatiile in fapt. Atata timp cat nu se cearta intre ei, pot sa vorbeasca cum vor pe chatul adminilor. Ma intereseaza mai mult sa se inteleaga intre ei nu sa vorbeasca numai cu dumneavoastra. :RESPINS: :T/C:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”