Re: Cerere slot O_O

tot eu am am lbj neadecvat tot eu ma bai mor de necaz bai frate cum nu ti-se face dreptate
el vb cum vb si tot eu sunt devina ma "" Mrs O_O,un taran , Deci pedaleaza in alta parte "" eu am arfe tot eu ma dau smeker, ca are admin si face abuz de grad si vb cum vb morti lui de pici de 12 ani in plm isi pune poze cu femei in plm si e pisat pe el nu a vazut in viata lui o p.i.z.d.a (doar la masa cand se futea cu tasu si se uita pe gaura chei) e si el baiat daca are sange in p.u.l.a sa nevedem fata in fata nu la pc ca la pc si pe net ne dam smekerii si in fata in fata se pisa pe el vb de mn ca am un lbj de taran baa m.u.i.e sunt din bucuresti pantelimon chiar in plm am un lbj de cartier in plm nu ca tn de taran daca stai la tara eu nu am ce sa iti fac daca tu sti ca doar astia de la tara vb asa, asa ca sa iti intre bn in cap pisatule nu iti mai loa grade la mn ca te calc pe cap cacati dastia ca tn am mai intalnit asa ca nu te pune cum mn daca nu vrei sa te pupe ma-ta rece ;)
Las Doveziile sa vorbeasca nu Minciunile Spuse la Misto pentru a face Rau
Voturile mele :
Zm2.EuropaCs.Ro: 7640 7641 7954 7978 8009 8017 8039 8135
Zm.EuropaCs.Ro: 15179 15199 15321
ZmX.EuropaCs.Ro:7937 7950 8045 8378
Cs.EuropaCs.Ro :16082 16095 16182

Deci tu asta cu limbaj de pantelimon ? fii atent aici nu inteleg ce sunt cu vorbele astea ? ai limbaj de cartier ca bla bla bla deci ma klauss
Pentru mine esti un ratat :))
Uite ma dovada ca te'am banat -------> http://i.imgur.com/hRO03z3.png
Am observar ca ai o dovada care ma incrimineaza pe mine ca te'asi fi injurat presupun astazi ? http://postimg.org/image/3mp4ydo0b/
si ce sa veziiiiiiiii DACA VEI SPUNE CA NU E FACUTA ASTZAI SAU CA E VECHE te dai de gol stii dece ma gangstere ? Cand jucam eu cu numel SoRyN =)) XsayX nu iera admin + nu juca pe server ! :-$
Uite ma cu , ce nume joc eu nu cu ace-l nume pus de tine.
1) forum/viewtopic.php?f=362&t=42916
2) http://i.imgur.com/y5auFwa.png
Ce sa mai zic nu stiu si faza cu *Nu te pune cum mn daca nu vrei sa te pupe ma-ta rece* ma faci sa lesin de ras ce te crezi ma tu BIG GANGSTA ? esti un paduche care trebuie exterminat un om disperat =))
Daca iesti tu din pantelimon ce ? acolo se respira alt aier ? se bea apa cu furculita nu cred =))
PACE L-) BIG GANGSTA :)) :)) :)) :)) :))

O_O Nu vezi ca nici nu sti sa scri , ce tot te agiti ca disperatu . Stai parcat , ca nu vei primi nimik in viata ta pe sv asta .

:WARN: KlauSS Pentru limbaj.
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting