Re: [Reclamatie] Cazaku

:PRO: .
Trebuia sa-i dai un ban de 120 minute.

Deci friptur-o, injuri pe server nu?
Mai bine stai banat.
Si ... fiecare scrie cum vrea, poate sa mai greseasca omu, asta nu inseamna ca e analfabet.
Uite, "compartament" , ar trebui sa-ti zic si tie ca n-ai habar sa formulezi o propozitie sau sa scri un cuvant.

:PRO: .
Trebuia sa-i dai un ban de 120 minute.

Deci friptur-o, injuri pe server nu?
Mai bine stai banat.
Si ... fiecare scrie cum vrea, poate sa mai greseasca omu, asta nu inseamna ca e analfabet.
Uite, "compartament" , ar trebui sa-ti zic si tie ca n-ai habar sa formulezi o propozitie sau sa scri un cuvant.
Smiley dupa cum am zis nici nu mai vreau sa aud de serveru asta. Astept sa vad ce decizie se ia si sunt curios daca va fi una corecta. Eu am actionat in legitima aparare. Binenteles ca sunt in dezavantaj cand ma lupt cu un ingamfat cu acces la comenzi.
Cea mai mare plăcere e să găsesc omul care are gânduri asemănătoare cu ale mele.

A gresit, dar tot is contra, copii de astia cu tupeu ca tine, is multi pe server, acu vii tu cu figuri dupa un an si ne ameninti ca nu mai joci, du-te tare ba si nu mai fa atat pe victima, l-ai jignit, ai meritat, nu santajezi tu pe nimeni aici ca nu mai intrii :) :CONTRA:
Imagine

:CONTRA: poate ca ai dreptate,dar din cate am vazut esti tare in gura si smecher,
deci cred ca l-asi scos din sarite,bine ti-a facut,eu zic sa ramana banu' ;)
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

:CONTRA: poate ca ai dreptate,dar din cate am vazut esti tare in gura si smecher,
deci cred ca l-asi scos din sarite,bine ti-a facut,eu zic sa ramana banu' ;)
Poate ma lamuriti de ce mi-a dat slay daca ziceti ca eu sunt de vina!
Cea mai mare plăcere e să găsesc omul care are gânduri asemănătoare cu ale mele.

Meritai -grad, insa ai un avertisment.
1. Pentru unban, faci cerere separat. Tu ai cautat singur banul.
2. Daca data viitoare are acelasi limbaj, poti sa-i dai ban permanent din partea mea ;)

Reclamatie rezolvata.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”