[Reclamatie]Danny

Numele tau de pe forum: vtnNNNN
Numele celui reclamat de pe forum: Danny
Data si ora: 12 sep/14:56
Motivul reclamatie: Face reclamatie despre mine la sectiunea serverului cs.europacs.ro , si imi da warn ca de ce am comentat. Pai daca reclamatia e despre mine , eu nu pot vorbi ? =))
Si inca ceva. El de cand are fondator la acea sectiune ? De inchide reclamatile ?
Dovada: Aici inchide reclamatile domnul fondator
Iar aici imi da warn pentru ca , comentez la o reclamatie despre mine.
Imagine

Re: [Reclamatie]Danny

:CONTRA: Nu mai ai admin ce cauti acolo?
Doamne frate . Daca danny la mentionat pe vtn acolo , e normal sa-si spuna parerea. Nu na procedat bine. Nu trebuia warn. Si daca n-avea voie sa posteze trebuia un advertisment. Tocmai a zis Crysty ca dai warn prea usor. Mai ales lui vtn , ca ai ciuda pe el :-j
Ultima oară modificat Joi Sep 12, 2013 8:16 pm de către BoTzY, modificat 1 dată în total.
Motiv: Buna capcana vtn,dar nu tine...Stiu ca ai intrat cu contul lui Alu si ai postat...Penibilule...
Imagine
Imagine

:PRO: Daca era reclamatia facuta lui avea dreptu sa zica daca nu era despre el atunci deci Warn-ul nu l-a meritat!

Edit: Ma da si pe vtNNN l-ai pomenit acolo si cu contu asta e treaba lor...
Ultima oară modificat Joi Sep 12, 2013 10:12 pm de către Gr33N., modificat 1 dată în total.

Deci, ceea ce ai pus tu la reclamatie este un print cu motivul warn-ului si un link catre topicul [Reclamatie]Whiskey
Postati link-ul corect de la reclamatie de la care ai primit wanr:-w ca nu mai inteleg nimic.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!

In ambele reclamatii ai gresit.
Ai primit un Warn.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”