Re: Cerere Moderator Global Kdr.

:PRO: un membru vechi de incredere,care a mai fost mg
de ce nu? s-a descurcat cu gradu'
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

:CONTRA: Chiar daca a avut mai demult grad si a fost activ..si-a pierdut activitatea aia,normal ar fi sa isi refaca activitatea,sa vedem si noi ca acum are activitate nu sa ceara gradul fara activitate doar spunand ca "O sa-mi refac activitatea".
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Chiar daca ai fost un bun MG, a trecut timpul.
Nu poti sa vii si sa faci cerere din moment ce tu intri foarte rar pe forum.
Ce-ai zice daca ar face asa si ceilati membri care sunt Veterani, si au avut grad mare pe forum.
Sa vina si ei, dupa o lunga perioada de inactivitate pe forum si sa faca cererea spunand ca o sa fie foarte activi.
Nu cred ca se face asa cum ai gandit tu, pentruca exista niste cerinte pentru acest grad, si una dintre cerinte este:

Cod: Selectaţi tot

Trebuie sa fii activ cel putin 3 ore in fiecare zi.
Insa tu nu indeplinesti aceasta cerinta, si de cauza acesta sunt :CONTRA: cererii tale.
Daca vrei sa revii, ar fi intelelpt sa-ti refaci activitate si apoi sa faci cerere :).
Imagine

Ar fi nedrept pentru cei care au muncit cu un grad sa nu primeasca,si sa revii tu dupa atatea luni de pauza si sa primesti,sa fim seriosi.
Ai avut sansa ta de care nu ai profitat,si sincer,daca erai singurul care facea cerere,iti dadeam,dar cum sunt mai multe persoane care au o vechime mare cu un grad,i-as nedreptati daca ti-as da.
In plus ai avut sansa ta,pe care singur ti-ai ratat-o,acum e randul altora.
Cerere respinsa.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator Global”