[Portofoliu] G.Darius #1 de G.Darius Numele tau: G.Darius Numele de pe forum: G.Darius Avatare: Semnaturi: WallPaper-e: Altele: Primele mele avatare dupa 1 an de pauza. Astept pareri. Ma puteti contacta la id-ul de Yahoo Messenger: GDarius.Spetsnaz Bodybuilding is my religion. Gym is my church. Barbell is my god.
Re: [Portofoliu] G.Darius #2 de luponne Textul la prima creatie mergea alta culoare, efectele sunt bune, imi plac. La al 2-lea avatar imaginea este lq. La al 3-lea iar imi plac efectele doar ca mergea alt font, gj. Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"
Re: [Portofoliu] G.Darius #3 de CyPrYaN Frumoase avatarele, efecte, blur, border sunt chiar bune. Bravo, continua Detinator ZmC.EuropaCs.RoContact:1. Pe forum: PM2 Telefon: 07222066033. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)4. Y!M: totoi_ciprian@yahoo.ro5. Chat Steam: cypryan176. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
Re: [Portofoliu] G.Darius #4 de R^dFuCk3r borderele sunt frumoase textele sunt si ele frumoase si efectele bv Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul ! Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Re: [Portofoliu] G.Darius #5 de #MasteR Imi plac . Frumoase efecte . Imi place textul de ,a primul si ultimul avatar . Sunt frumoase , bravo .
Re: [Portofoliu] G.Darius #6 de G.Darius Ma puteti contacta la id-ul de Yahoo Messenger: GDarius.Spetsnaz Bodybuilding is my religion. Gym is my church. Barbell is my god.
Re: [Portofoliu] G.Darius #7 de #MasteR Frumoase efecte , si textul principla nu-i rau . Textul secundar lipestel de cel principal cum ar veni dedesubtul celui principla , da mai bine
Re: [Portofoliu] G.Darius #8 de R^dFuCk3r textul secundar mergea pus jos in coltul din dreapta in rest e perfect text border si efecte bv Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul ! Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Re: [Portofoliu] G.Darius #9 de Nimeni Altu' Frumoase efecte Mr.Muscle esti bunicel Dar m-ai baga niste tutoriale
Re: [Portofoliu] G.Darius #10 de Nocti Cand te lasi, esti praf! GLUMESC! Esti grozav, imi plac creatiile.