Re: [Propunere] Accesele adminiilor

Uite ce zic eu. Scuze ca intervin aici, dar am si eu ceva de spus. Gandeste-te ca multi au IP Rootabil, nu static. Daca acesta primeste Admin pe IP si IP-ul se schimba ce va face? Il pune pe crysti sa-i dea adminul pe alt IP? Si dupa iar, si iar. Pe Steam ID - nu toata lumea foloseste steam. Pe classic sa zicem ca merge faza cu "admin ascuns" dar pe zm nu are nicio treaba.. Trebuie sa vada playerii daca e admin on pentru ca : trebuie sa le spuna cand cineva sparge lasere, cand cineva foloseste jetpack sau pune lasere la nemesis, etc.

:CONTRA: Multi pot sa aibe ip dinamic sau nu au steam,si e foarte buna comanda admin_who
Ultima oară modificat Dum Sep 15, 2013 10:12 pm de către BoTzY, modificat 1 dată în total.
Motiv: Pentru cine vrea admin ascuns ma...Nu pentru toti...O sa fie care n-o sa vrea...Ma rog e mai usor sa prindem codatii asa...Dar nah...
Imagine
Imagine

CONTRA
1. Multi au IP Dinamic
2. La zm este nefolositor acel "Admin ascuns" deoarece playerii trebuie sa raporteze adminilor jucatorii care sparg lasere/folosesc jet la nemesis etc
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”