Numele de pe forum: xXAndyXx
Numele real: Andrei
Varsta: 16
Email: ghile_andrei@yahoo.ro
Vechime: Vin Mar 06, 2015
Posturi: 606
Categoria in care vrei sa fii Manager: La toate. Pentru ca trebuie sa postam la toate categoriile.
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: In jur de 6-8 ore in timpul scolii si peste 8 ore in vacante/weekenduri.
De ce vrei acest grad?: Sa ajut forumul si pentru ca ma plictisesc cand intru si de cat sa stau de pomana mai bine fac ceva.
Re: [Cerere] xXAndyXx
Ai mai avut, si te-ai descurcat!Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro
Dispari ba vis urat.

#4![]()
Dispari ba vis urat.,ai venit aici sa cersesti grade dupa ce ai facut un mare rateu cu copia aia de comunitate
Idem VincenT.
PA
Ultima oară modificat Joi Dec 17, 2015 3:12 pm de către ReaDyX, modificat 1 dată în total.
Motiv: Warn! 1.26 Nu aveti voie sa postati un mesaj care sa aiba acelasi inteles ca al utilizatorilor care au postat inaintea voastra.
Motiv: Warn! 1.26 Nu aveti voie sa postati un mesaj care sa aiba acelasi inteles ca al utilizatorilor care au postat inaintea voastra.

Dupa ce ai vazut ca nu-ti merge cu comunitatea aia,ai hotarat sa vii sa
cersesti grad aici,hai sa fim seriosi,pe langa ca ne-ai mai si furat si din membrii,
nu numai ca ne-ati copiat in totalitate

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
iesi acas ai vazut ca comunitatea a fost un fail si acuma vii inapoi in plus nu esti activ si poti purta respectRe: [Cerere] xXAndyXx
#8Nu,pa.
TC.
TC.
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |