Re: [Portofoliu]Gintoki.

Avatare FOARTE usor de facut, lucrari pe render n-ai ?
OFF: Ba nu-i suport pe astia care vor sa para mari,dar nu sunt,incearca
sa faci tu avatarele exact la fel,sau mai frumoasa daca is FOARTE usor
de facut,si tu ceri sa faca creatii pe rende?,de parca tu stii sa lucrezi
pe render,in locu' tau mi-as tine gura,ca si tu esti pilaf ii ps,si dai la atu' sfaturi.

ON: Lidere avatarele sunt super,ce pot sa zic,text super,te descurci,bravo.Apropo
nu te lua dupa toti astia "BUNI",oricum stiu ca nu-ti bati capu' cu ei
dar e chiar enervant,sa vina unu care sub nivelul tau de ps si sa zica,ala e
foarte usor de facut,pe render nu faci,cand el stie ca este 0 pe render.
Bai smecherule, hai sa-ti zic eu cate ceva, cred ca tu ti-ai uitat rangu pe comunitatea asta, fiecare e cu viata lui personala, eu nu mi-o petrec in photoshop si nu sunt un disperat ca tine, intelegi ?
Da ma frate, eu nu stiu lucra pe render, esti nebun ? Am zis doar asa sa ma fac de ras man, habar n-am sa fac un smudge, un c4d, ce drecu, sunt "pilaf", el e peste nivelul meu in photoshop, ce sa fac man, eu nu pot sa fac avatare ca el, el le face prea perfect, are un text extraodrinar de frumos, chiar ma si mir cum il face asa perfect.

Te las pe tine mai copile sa te lauzi ca esti bun in photoshop si sa-i pupi pe altii in fund, eu imi vad de treburile mele pentru ca stiu ce pot si cat pot si stiu ca daca as sta ca tine 24 per 7 sa bag tutoriale in mine te-as baga in buzunar oricand, dar pentru ce ? Castig ceva daca-ti demonstrez tie ca eu sunt bun in photohop? Nu prea.
Te las pe tine sa pupi pe altii in fund, sa fi tu ala bun, sa fi tu ala care e cel mai tare si care lucreaza cel mai perfect in photoshop, eu chiar n-am nevoie sa fiu considerat asa te las pe tine sa fii the best!
E foarte greu ba sa faci un stock + blur + gradiente + curves s.a.m.d + exposure + sharpen, uau, e o adevarata filozofie ba bunule
Si hai sa-ti mai zic ceva: nu vreau sa par bun, chiar sunt bun! Nu mai bun ca tine, dar sunt! :*
Nu i-am cerut lucrari pe render, l-am intrebat daca nu are, casca-ti ochii! :*
Si cu asta eu ti-am spus tot, e portofoliu deschis, am tot dreptul sa-mi dau cu parerea, ca-i buna, ca nu-i buna, e parerea mea si mi-o sustin.
Si sincer chiar nu ma intereseaza ce crezi/spui tu despre mine, daca chiar vrei sa faci ceva pentru mine, stii ce poti sa faci? Sa faci infarct! :*
Stiu ca ai ceva cu mine, dar chiar nu-mi pasa, continua sa-mi tii ura, ma motivezi tot mai mult si durerea in cot creste tot mai tare.
Un mic sfat, ca intre cunostiinte : Nu-ti mai lua grade ca nu-i frumos si nu-ti sta bine.

ON: Avatarele sunt chiar frumoase, bravo, tot astept sa vad lucrari pe render. :*
"Tot respectu pentru efectele si textul puse pe lucrarile astea 2, chiar te pricepi la text" : http://s26.postimg.org/ch5e06x8p/lore.png / http://s26.postimg.org/rbtzed6tl/poke.png
Imagine
Ăştia care-ascultă rap acasă n-ascultă "Guess who"

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”