Propunere: culoare
Print-uri(daca este cazul): nu este
De unde v-ati inspirat: creierul meu
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: va avea un aspect mai frumos
Descrierea propunerii: fiecare mr sa isi petreaca timp sa foloseasca culoarea FF0000 cand posteaza o resursa iar asta va ajuta la aspectul forumului
EDIT1: badboy daca nu stii taci TOTI SA POSTEZE CUM A POSTAT EU ULTIMA DATA cu.culoare aceea ca sa fie un aspect mai frumos
Re: Propunere
e bine asa cum e , ce te deranjeaza pe tn?

**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**
#3Edit: Pai asa spune...Am crezut, ca fiecare MR trebuie sa aibe culoarea lui

Ultima oară modificat Sâm Dec 19, 2015 7:09 pm de către pink_cs, modificat 1 dată în total.

Ar da un aspect mai frumos.Adica, multi nu folosesc culoarea FF0000 (rosie) de la model, scriu asa normal, si nu se vede prea frumos..
Ar fi bine sa se foloseasca acea culoare, ca nui degeaba pusa acolo
Ar arata mai bine cu culoare.Dar sa nu se foloseasca o culoare foarte aprinsa.Special pt Anntonia: Redfucker se referea ca la postarea resurselor sa sa se floseasca culoarea rosie.Adica Ceea ce s-a scris sa fie rosu

#6Ar fi bine da-ar folosi modelele asa cum sunt si la voturi si la tot. Propun sa se faca o noua regula: Cei care nu respecta modelul de postare cu tot cu culoare, vor fi sanctionati cu warn. Daca nu sunt sanctiuni, atunci dece nu ar face-o? Eu cel putin foloseam tt timpul culorile cand eram manager si le mai foloseam si folosesc modelul si culorile cand votez serverele

Ultima oară modificat Sâm Dec 19, 2015 7:57 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.

Trebui sa ne mai ocupam si de design.. ca manageri nostri fac cam totul pentru +1, nu pun si iei o culoarea acolo sa fie mai frumos, nimic, tot este pentru +1 !

#8Detalii,atata timp cat se respecta regulamentul si modelul,scrisul sau culoarea nu mai conteaza ... Fiecare scrie cum vrea.
Cerere respinsa.
Cerere respinsa.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"