Propunere

Propunere: culoare
Print-uri(daca este cazul): nu este
De unde v-ati inspirat: creierul meu
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: va avea un aspect mai frumos
Descrierea propunerii: fiecare mr sa isi petreaca timp sa foloseasca culoarea FF0000 cand posteaza o resursa iar asta va ajuta la aspectul forumului
EDIT1: badboy daca nu stii taci TOTI SA POSTEZE CUM A POSTAT EU ULTIMA DATA cu.culoare aceea ca sa fie un aspect mai frumos
Ultima oară modificat Sâm Dec 19, 2015 6:30 pm de către R^dFuCk3r, modificat 1 dată în total.
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Re: Propunere

:CONTRA: e bine asa cum e , ce te deranjeaza pe tn?
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Edit: Pai asa spune...Am crezut, ca fiecare MR trebuie sa aibe culoarea lui

:PRO:
Ultima oară modificat Sâm Dec 19, 2015 7:09 pm de către pink_cs, modificat 1 dată în total.
Imagine

:PRO: Ar da un aspect mai frumos.
Adica, multi nu folosesc culoarea FF0000 (rosie) de la model, scriu asa normal, si nu se vede prea frumos.. :)
Ar fi bine sa se foloseasca acea culoare, ca nui degeaba pusa acolo :-?

:PRO: Ar arata mai bine cu culoare.Dar sa nu se foloseasca o culoare foarte aprinsa.
Special pt Anntonia: Redfucker se referea ca la postarea resurselor sa sa se floseasca culoarea rosie.Adica Ceea ce s-a scris sa fie rosu
Imagine

Ar fi bine da-ar folosi modelele asa cum sunt si la voturi si la tot. Propun sa se faca o noua regula: Cei care nu respecta modelul de postare cu tot cu culoare, vor fi sanctionati cu warn. Daca nu sunt sanctiuni, atunci dece nu ar face-o? Eu cel putin foloseam tt timpul culorile cand eram manager si le mai foloseam si folosesc modelul si culorile cand votez serverele :troll: :PRO:
Ultima oară modificat Sâm Dec 19, 2015 7:57 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.
Imagine

:PRO:
Trebui sa ne mai ocupam si de design.. ca manageri nostri fac cam totul pentru +1, nu pun si iei o culoarea acolo sa fie mai frumos, nimic, tot este pentru +1 !
Imagine
Imagine
Nu exista fete virgine, exista doar fete care nu l-au intalnit pe PokeJr !!!

Detalii,atata timp cat se respecta regulamentul si modelul,scrisul sau culoarea nu mai conteaza ... Fiecare scrie cum vrea.
Cerere respinsa.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”