[Reclamatie] T4lar

Numele tau in Joc: Lexxu.
Numele Adminului reclamat: t4lr
Data si ora: acu
Harta: de_inf2se
Motivul reclamatie: ma insulta fara ai face ceva si e prea praf pentru secolul asta :-j
Dovada: http://imgur.com/m4vrmKr
http://imgur.com/9ApfbO9

Ps : intru să joc nu sa ma ia un maimutoi la misto.

In primu rand nu are glume cu mine si nu i-am zis mai mult decat că nu am glume in program fac print si acolo dacă e nevoie şi-a cerut scuze după ce ma facut in toate felurile e clar :)))
Ultima oară modificat Mar Dec 22, 2015 9:44 pm de către Jh0Ny, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Imagine
Y!M : yvascu_yonut96

Re: [Reclamatie] T4lar

Nume Jucator ReaDyX
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Si-a cerut scuze dupa,toata faza a fost de la "Salut bleg"
si dupa tu ai inceput sa-i zici cum vorbeste asa cu tine...deci,practic toata prostia asta a inceput de la o gluma,lasa-l
saracu' e la inceput,ma ocup eu de el,cel mai important lucru e ca si-a cerut scuze,de ce nu ai facut ss si la faza aia?
Cum am zis e la inceput,creata a zis ca sa ma ocup eu de el,am sa-l ajut eu,intr-o saptamana il pun pe picioare.
Sugestii : Sincer sa fiu,eu sunt de vina,deoarece eu i-am zis pe mess ca sa glumeasca
cu voie asa,pentru ca am fost sigur ca nu va suparati,dar vad ca nu este asa..dar totusi,nu am crezut ca,virgula
cu admini astai noi nu va permiteti.
Altele:
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Nume Jucator BoTzY
Parere: Pro.
Argumentare: Are aere de "nou venit"...Scuza-ma Raul,dar daca "bleg" a ajuns sa fie o jignire,atunci nici n-ar mai trebui sa comunicam unii cu altii.
Sugestii : Nu
Altele: Nu
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

Nume Jucator Dn0
Parere: :PRO:
Argumentare: Are gura prea mare si isi permite prea multe...eu cand am fost helper nu cârâiam la nimeni...Dovada e si reclamatia care mi'a facut'o azi, e un print interesant in link pus de mn...pentru cine il intereseaza
Sugestii : ...
Altele: Merry X-mas
Give a man a truth and he will think for a day. Give a man a reason and he will think for a lifetime!!! by Anonymous
Imagine
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”