Reclamatie RedFucker

Numele tau de pe forum:pOkEjR
Numele celui reclamat de pe forum:RedFucker
Data si ora:-
Motivul reclamatie:A facut absenta si el face un topic ca nu-i merge steam-ul. Tin sa precizez ca in absenta a zis foarte clar ca nu poate lua laptop-ul, atunci tu cum intri pe steam? Acest copil face absente doar ca sa apara la pareri staff si sa fie cu galben, atata tot.
Dovada: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=30&t=51498 -> absenta a fost facuta pe data de 24 iar pe data de 26 face topic-ul -> http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 69&t=51642

EDIT:
:CONTRA: Am fost de fata a zis ca a intrat de pe telefon..
Si-l crezi ? :))
Cum spune si Andy, decat sa faca topicul putea sa caute o resursa.
Ultima oară modificat Sâm Dec 26, 2015 9:46 pm de către pOkEjR, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
Nu exista fete virgine, exista doar fete care nu l-au intalnit pe PokeJr !!!

Re: Reclamatie RedFucker

sa inventat telefonul am intrat de pe telefon sa vad daca mai exista oferta de la cs go pentru ca sa mi-l iau cand vin de la statiune
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

Adevarat. A spus ca ii este greu sa posteze de pe telefon :)) :-j . Eu v-am spus de la bun inceput ca el vrea doar culoarea si sa apara la pareri staff. El are facuta o absenta tot la cate 2 facute de altii. Pe mine cel putin, chestia asta, ma face sa-mi pun niste intrebari /:) . :PRO: Edit: Asa cum ai facut topicul ala puteai posta o resursa. Asa ca nu te scoate.
Edit2: In loc sa vezi daca mai exista oferte, mai bine cautai o resursa! /:)
Edit3:

Cod: Selectaţi tot

xXAndyXx « Sâm Dec 26, 2015 8:47 pm »   Pana nu o avut gradul de manager resurse, si era doar un admin de pe Zm2, dece nu o facut atatea absente pe server ca si pe forum? viewforum.php?f=30
[/b]
Ultima oară modificat Sâm Dec 26, 2015 9:48 pm de către Sardonyx, modificat de 2 ori în total.
Imagine

:CONTRA: Daca este in absenta asta nu inseamna ca nu mai poate intra sa vada ce se intampla pe forum sau sa ceara un sfat/ajutor.
Detinator ZmC.EuropaCs.Ro
1. Pe forum: PM
2 Telefon: 0722206603
3. Skype: totoi_ciprian (Ciprian Totoi)
5. Chat Steam: cypryan17
6. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

:CONTRA: :CONTRA: boss , ai probleme grave , ce-ai cu el a? dupa cum scria pe chat , se vedea ca e pe telefon , nu te mai baga tu ca... eu zic sa lasi mai bine nervii , ca nu-ti fac bine. + daca e in absenta are voie sa intre pe forum , cine-i interice asta? si chiar daca ar mintii , de ce ar faceao? lui ii e mai mare dragul sa posteze fiind mr , nu-l cunosti pe el.
Imagine
Imagine
**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**

Terminatii naibii cu atatea reclamatii,cereri warn,doar pentru +1
Cine a zis ca daca face absenta nu are voie sa intre pe forum
si sa intrebe ceva intr-un topic,si chiar daca ar face-o de pe
calculator,nu vad care e problema,atata timp cat este in absenta.

:T/C:
Reclamatie fara rost.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”