[RECLAMATIE] Fulger :X

Numele tau in Joc:ob0situ
Numele Adminului reclamat:Fulger :X
Data si ora:21.01.2016 18:47
Harta:zm_fdust2x2
Motivul reclamatie:Intru pe server si ma uit sa vad daca MrD e on dupa ies intru cu MrD ca sa nu vada amicu meu ca sunt eu si sa rad putin da vad ca nu spune nimic ies intru iar cu ob0situ si Fulger imi da ban permanent pentru furt cont pe bune ? Si cand Mrd il intreaba de ce ban pentru ca a intrat si a iesit tot pe alt cont ca ai voie numai cu un nume ca daca mie nu mi-ar placea alt nume nu pot sal schimb

Re: [RECLAMATIE] Fulger :X

Numele tau in Joc:ob0situ
Numele Adminului reclamat:Fulger :X
Data si ora:21.01.2016 18:47
Harta:zm_fdust2x2
Motivul reclamatie:Intru pe server si ma uit sa vad daca MrD e on dupa ies intru cu MrD ca sa nu vada amicu meu ca sunt eu si sa rad putin da vad ca nu spune nimic ies intru iar cu ob0situ si Fulger imi da ban permanent pentru furt cont pe bune ? Si cand Mrd il intreaba de ce ban pentru ca a intrat si a iesit tot pe alt cont ca ai voie numai cu un nume ca daca mie nu mi-ar placea alt nume nu pot sal schimb
:PRO: dau dreptate lui ob0situ pentru ca noi mai mereu ne schimbam numele adik cel putin eu il mai ajutam sa faca ammo pentru ca el nu intra asa des ca mine nu inteleg pt ce ia dat ban cand eu iam zis ca e prietenu meu si e numele lui adevarat ar trebuii luat in calcul asta si fara nici o jena adminii care sunt pe server in prezent ori sunt nijte copii care nau nici o treaba cu asa cv ori isi bat joc de server acum 1 an nu era asa serveru dar acum a ajuns de tot rasul eu zic ca trebuie luat masuri domnul cristi in special
Ultima oară modificat Joi Ian 21, 2016 8:21 pm de către Smaili, modificat 1 dată în total.
Motiv: Data viitoare ai warn, nu ai admin server.

:CONTRA: Si dovezile unde sunt domnisorule???

Edit: Iar tu d-nule MrD sa nu te vad pe server zicand "Cine mi-a furat ammo" Jucati 1 singur om pe un cont facut de voi. Nu 2 oamenii pe un cont.
Ultima oară modificat Joi Ian 21, 2016 11:45 pm de către pink_cs, modificat 1 dată în total.
Imagine

Vrei sa-ti dau consola ce dovezi ..? ca-mi da ban simi apare kicked furt.cont(permanent ban ) si MrD era la telefon cu mine si radea ca mi-am luat ban degeaba

:PRO: Chiar daca nu ai dovezi, nu e primadata cand fulger da ban pentru furt nume, toata lista lui de ban-uri e doar pentru furt nume
Ba ursulet ai tu ceva daca ban-urile mele sunt pt furt daca eu stiu sa ma ocup de cei care fura ammo si tu nu ai habar e trb ta dar nu dai pro pt motivu asta daca te numesti admin.
Si uite dovada cu ip cand se vede clar : http://postimg.org/image/pe34v352j/fa85d5f7/

PS : Eu stiu un lucru un player nu joaca pe 10 conturi si dupa aud ca acuma 2 saptami pe MRD cine mi-a furat amo si facea gura
Spune-i te rog la Cristi ca tu dai ban permanent pentru furt nume, ok ?
Ultima oară modificat Joi Ian 21, 2016 11:00 pm de către The Evil Teddy Bear, modificat 1 dată în total.
Vorbesc cu morţii etalaspă din strigat
Când ai coşmaruri noaptea, ţi-e frică de întuneric
Şi vocea capred răsună-sună Luciferic
Şi părul tău pe mână se ridică cam misteric
Auzi grohăituri, halucinezi şi ai vedenii

Sunt debusolat ca un urs rasist lângă un panda

Ba ursulet ai tu ceva daca ban-urile mele sunt pt furt daca eu stiu sa ma ocup de cei care fura ammo si tu nu ai habar e trb ta dar nu dai pro pt motivu asta daca te numesti admin.
Si uite dovada cu ip cand se vede clar : http://postimg.org/image/pe34v352j/fa85d5f7/

PS : Eu stiu un lucru un player nu joaca pe 10 conturi si dupa aud ca acuma 2 saptami pe MRD cine mi-a furat amo si facea gura.
MRD nu iti este rusine ma cand faceai gura ca nu mai ai amoo ca este cineva pe contu tau ,era si Playboy sau Gema pe sv daca nu ma in sel.Oricum conturile nu se da sa sti si tu asa pe vitor.
Ursulet legat de ban permanet asa dau eu pt furt cont daca nu este in regula sa mi se zica de catre cristi dar eu consider ca cei care fura amo nu au ce cauta pe sv
Ultima oară modificat Vin Ian 22, 2016 5:26 pm de către Fulger:X, modificat 1 dată în total.

PS : Eu stiu un lucru un player nu joaca pe 10 conturi si dupa aud ca acuma 2 saptami pe MRD cine mi-a furat amo si facea gura
fulger nu mai fii tare in clanta eu am facut cerere slot tocmai de aia pentru a nu mi se fura amooo .... dar in legatura cu ce ai facut tu eram pe server si tiam zis destul de clar ca e prietenul meu si e numele lui adevarat scoatei banu dar tu daca esti un admin de 13-14 ani sau mai bn zis un copilas u stii alcv decat sa te tii in gura cu altii si sa faci ce vrei tu pe server atunci cand esti singurul admin ca vrei tu sa arati ca esti smecher invata sa adminezi si dupa mai stam de vb ....
:CONTRA: fulger nai fata pentru admin sincer tre sa mai inveti

Edit: Iar tu d-nule MrD sa nu te vad pe server zicand "Cine mi-a furat ammo" Jucati 1 singur om pe un cont facut de voi. Nu 2 oamenii pe un cont.
auzi domnul bella eu nu am zis niciodata pe server cn mia furat ammo .... eu am facut cerere slot anumit pentru asta ca inafara de prietenu meu mai este 1 care imi fura numele dar nu am strigat in gura mare ca mi sa furat ammo am tacut din gura si am facut cerere slot ca eu ammo pot sa imi fac oricand daca vreau stau si nonstop si joc pe server dar nu are rost atata timp cat sunt niste copilasi admini care nau nici o treaba cu adminatu .....si stai tu linistit ca servere mai sunt si nu e nimeni obligat sa joace pe serveru asta atata timp cat uni isi bat joc de el si de plaiery imi pare rau pentru domnul cristy ca el are de pierdut acum 2 ani cand jucam eu pe server era mereu full acum abia se aduna 20 de playeri si aia sunt 10-15 mn si apoi iara se joaca 5vs5 ....asa ca parerea mea intai incercati sa mentineti playeri pe serv si dupa sa comentati si sai alungati ca duceti lipsa de ei multtttttt ...cascati ochii si observati si voi ....
Ultima oară modificat Vin Ian 22, 2016 3:30 pm de către ReaDyX, modificat 1 dată în total.
Motiv: Warn. 2xpost+nu ai gradul de admin server.

:CONTRA:
Daca nu va potoliti ..... daca stateai pe numele tau totul era bine ..... + DOVEZILE ???
Ce reclamatie fara dovezi
Imagine

Imagine

#.SKULL<< 23 Dec 2015 23:01>> Ghiaoreee , este patronul meu :p
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”