Numele tau de pe forum: .Bad Boy.
Numele celui reclamat de pe forum: nikki bella
Data si ora: ...acum
Motivul pentru care trebuie sa primeasca warn: limbajul ei adus asupra mea.
Dovada: http://imgur.com/vrXyjFQ
Re: cerere warn nikki bella
A cenzurat...daca este cenzurat nu se ia warn
Edit: Seek nu a luat warn pentru ca mi-a zis de mamica mea,pana la urma l-am luat eu si needucat nu este o jignire pentru unii ci doar o caracteristica
Ultima oară modificat Lun Ian 25, 2016 7:06 pm de către VincenT, modificat 1 dată în total.

#3Nu a cenzurat spunand ca sunt "needucat" asa cum spune ea.
Edit: superior , trebuia sa fi on pe chat cand s-a bagat singura in seama fara sa-i fac nimic.
Edit: gabitu , nu-mi amintesc sa-i fi zis "hack de schimbat ip" + asta e o insulta?
Edit: ... wtf?
]
moare forumul fara tine antonia , te rog nu pleca
. Serios acum , tu te-ai bagat in discutie spunand asta despre mine , ti-am zis "boldita" cei rau in asta? cauta o injuratura pentru mine , care sa nu fie despre mama sau altceva... 
Edit: antonia , nu-ti cunosti propria fire , nu te uiti cum esti tu defapt.
Edit: superior , trebuia sa fi on pe chat cand s-a bagat singura in seama fara sa-i fac nimic.
Edit: gabitu , nu-mi amintesc sa-i fi zis "hack de schimbat ip" + asta e o insulta?
Edit: ... wtf?
moare forumul fara tine antonia , te rog nu pleca
Edit: antonia , nu-ti cunosti propria fire , nu te uiti cum esti tu defapt.
Ultima oară modificat Lun Ian 25, 2016 7:10 pm de către .Bad Boy., modificat de 4 ori în total.

**Fost Manager Resurse**
**Fost Designer 3D**
#4Pai tu cauti cearta primul, si apoi faci cerere Warn ?
Trebuie sa va linisitit o data.

Trebuie sa va linisitit o data.

ma pana la urma tu ai inceput cu ''hack-ul de schimbare ip'' si nusj mai ce. Si ea de nervi, a zis, ce a zis.
#6Copile. Deci te rog frumos daca o singura data imi mai zici "Boldita, hack de schimbat ip" o sa te jignesc si eu pe tine...Clar? Am inteles 1, 2 , 3 dar nu frate de multe ori. Ca asa se enerveaza omul. In primul rand nu trebuia sa-mi faci cerere warn, ca si voi m-ati provocat cu cuvintele astea...Si in plus eu nu v-am facut nimic, nu am glumit niciodata rau pe seama voastra...Daca glumesc si eu mai urat de atat...Nu cred ca ti-ar convenii si oricum daca imi mai ziceti asa..s-ar putea sa plec de pe comunitate. Am si eu limita cand trebuie sa tac, si cand trebuie sa comentez cand ceva nu-mi convine pe chat. Deci va rog frumos !! La tine iti trebuie un ban pentru 20 de zile ca tu de fiecare data si cu Gintoki cautati cearta pe Forum .
Edit1 :
Pai, normal ca ma bag pentru ca si tu imi zici alea de mai sus...Daca vezi ca nu-ti zice omul nimic. Tu, in fiecare zi cauti cearta / sa jignesti omul / sa-ti bati joc de el cand acesta nu ti-a facut nimic.Nu a cenzurat spunand ca sunt "needucat" asa cum spune ea.
Edit1 :
Tu tot nu bagi la cap, nu? De cateva zile cand nu te-am bagat in seama ai inceput sa-mi zici alea...Si oricum "needucat" nu inseamna o injuratura. E doar o caracterizare de a ta. Mai du-te si ia lectii de Limba Romana copile. In fine, nu mai conteaza ce zic eu aici. Dar sa ai grija ca n-am ajuns batjocora voastra pe Forum.Bad boy: moare forumul fara tine antonia , te rog nu pleca. Serios acum , tu te-ai bagat in discutie spunand asta despre mine , ti-am zis "boldita" cei rau in asta? cauta o injuratura pentru mine , care sa nu fie despre mama sau altceva...

#7Poate cateodata chiar esti needucatz
Cerere respinsa,oricum mai usor si tu Antonia.
Cerere respinsa,oricum mai usor si tu Antonia.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"