[PORTOFOLIU] Gabby

Numele tau:Gabby
Numele de pe forum:Gabby
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Semnaturi:
Imagine
WallPaper-e:Inca nu!
Altele: :))
Ultima oară modificat Joi Feb 04, 2016 5:58 pm de către Gabby, modificat de 10 ori în total.

Re: [PORTOFOLIU] Gabby

Esti incepator, se observa asta. Nu ca eu is marele expert in PS, crede-ma, poate is mai nepriceput ca tine, dar totusi, chiar daca nu stiu sa pun efecte, cunosc lucrari bune si pot face diferenta intre cele bune si cele rele. Ale tale sunt undeva la mijloc. Dece? Pentru ca, la primul avatar era mai bun un border negru de vreo 4-5 si mai multa umbra, sa se vada mai fain apusul/rasaritul ala de soare. Textul e cat de cat reusit, repet, pentru un incepator. Macar ai asezat bine textele nu ca la al doilea :)) . La al doilea avatar, mie mi se pare ca ai pus caldura, acuma nu stiu daca ma exprim bine dar sper ca ai inteles ce vreau sa spun :-j , textele nu sunt pozitionate bine si nu se potrivesc deloc unul cu celalalt. Hai ca textul principal se potriveste cat de cat cu imaginea si efectele dar cel secundar e mult prea simplu. Borderul e bine ales, doar mai scade din grosime, pe la 3-4. Nu lua in nume de rau, nici eu nu ma pricep la lucrat pe ele, te poti uita la portofoliul meu sa te convingi :)) . Oricum, daca chiar iti doresti vei reusi. Eu nu-mi doresc, eu o fac din plictiseala si amuzament. Oricum, urmareste tutoriale, intreaba alti designeri sau photoshopisti despre lucruri pe care nu le intelegi sau daca ai nevoie de ceva ca sunt sigur ca te vor ajuta. ;)

Edit: Ce daca taceai? Mie asa mi-ar fi placut, probleme? Nu inteleg dece te bagi in seama cu astfel de lucruri. Fiecare are propriile gusturi si pareri. Cica mult si prost. Aia e parerea ta. Daca mie mi se pare ca asa era mai fain, nu inteleg ce te deranjeaza pe tine. :-w :-?
Ultima oară modificat Mie Feb 03, 2016 10:47 am de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.
Imagine

Esti incepator, se observa asta. Nu ca eu is marele expert in PS, crede-ma, poate is mai nepriceput ca tine, dar totusi, chiar daca nu stiu sa pun efecte, cunosc lucrari bune si pot face diferenta intre cele bune si cele rele. Ale tale sunt undeva la mijloc. Dece? Pentru ca, la primul avatar era mai bun un border negru de vreo 4-5 si mai multa umbra, sa se vada mai fain apusul/rasaritul ala de soare. Textul e cat de cat reusit, repet, pentru un incepator. Macar ai asezat bine textele nu ca la al doilea :)) . La al doilea avatar, mie mi se pare ca ai pus caldura, acuma nu stiu daca ma exprim bine dar sper ca ai inteles ce vreau sa spun :-j , textele nu sunt pozitionate bine si nu se potrivesc deloc unul cu celalalt. Hai ca textul principal se potriveste cat de cat cu imaginea si efectele dar cel secundar e mult prea simplu. Borderul e bine ales, doar mai scade din grosime, pe la 3-4. Nu lua in nume de rau, nici eu nu ma pricep la lucrat pe ele, te poti uita la portofoliul meu sa te convingi :)) . Oricum, daca chiar iti doresti vei reusi. Eu nu-mi doresc, eu o fac din plictiseala si amuzament. Oricum, urmareste tutoriale, intreaba alti designeri sau photoshopisti despre lucruri pe care nu le intelegi sau daca ai nevoie de ceva ca sunt sigur ca te vor ajuta. ;)

Ai scris mult si prost. Auzi la el ma border de 3-4 =)))))))))))))))))))) BORDERUL SE PUNE 1 px. nu 10, nu 15 , nu 3-4 ca nu e semnatura. Stii zicala daca taceai filozof ramaneai ?
Avatarele sunt slabe , dar tinand cont ca esti incepator sa spunem ca sunt bunicele. Borderul il pui pe 1 px! De obicei il pui pe negru ca e cel mai bine. Font secundar foloseste 04b03 si principal Bebas Neue/Devil Breeze. Dar sa lasam textele deoparte ca nu ai nevoie momentan sa pui pe creatie text. Prima oara tre sa-ti faci un blur al tau si niste efecte care sa dea bine. Ai aici tutorialul lui Raul. https://www.youtube.com/watch?v=-pMPuUj-Tlo
Honest feelings can sometimes lead to cruel endings.
Imagine
Imagine

Avatarele sunt urate si nu ma refer la border, dar chjiar sunt. nu trebie sa te apuci de blur, fa ce vrei tu si exerseaza. daca faci blur nu te face cu nimic mai bun.:)

Avatarele, sunt cam slabute, textul cat si efectele la fel de slabe, incearca alte fonturi.
Poti urmari un tutorial sau poti sa-ti faci propriul stil de a lucra.
Bafta in continuare !
Imagine

Esti inceparot .
Redimesionarea la al doilea avatar e praf .
Text urat si fonrul si culoarea .
Efectele la nivelul tau sunt bune .
Nu ai un blur al tau , asta e urat .
Urmareste tutorialele .

Frumos blur, la avatarele 1 si 2 insa puteai sa le mai luminezi putin, ai progresat fata de primele avatare.
Puteai adauga si un text peste ele.
Bafta in continuare.
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”