Sfatul meu pentru tine Fulger este sa eviti ban-uri/kick-uri pe cei cu 2 nume la fel,incearca sa ii redirectionez spre forum pentru cereri slot admin etc. Adminii nu sunt responsabili de numele voastre din joc.

nu imi este deloc rusine pentru ca eu 1 stiu sigur ca nu mam plans niciodata de furt ammo doar ca intra 1 copil cu numele meu atata tot dar tu cum esti copil crud si nu esti atent pe server intelegi doar ce vrei veziti de treaba ta sii fii mai atent daca vrei sa arati ca meriti sa ai admin daca nu poti sa te stergi la dos cu tot cu adminu tau ....si stai linistit fulger ca pentru ceea ce faci tu o sa aveti de pierdut mult pe server asa cum sa intamplat cu ob0situ sa intamplat cu multi altiiii in max 2 luni daca se continua asa cu admini ca voi care dau banuri permanente pentru nimik eu zic ca serveru o sa se duca jos rau de tot ....Ba ursulet ai tu ceva daca ban-urile mele sunt pt furt daca eu stiu sa ma ocup de cei care fura ammo si tu nu ai habar e trb ta dar nu dai pro pt motivu asta daca te numesti admin.
Si uite dovada cu ip cand se vede clar : http://postimg.org/image/pe34v352j/fa85d5f7/
PS : Eu stiu un lucru un player nu joaca pe 10 conturi si dupa aud ca acuma 2 saptami pe MRD cine mi-a furat amo si facea gura.
MRD nu iti este rusine ma cand faceai gura ca nu mai ai amoo ca este cineva pe contu tau ,era si Playboy sau Gema pe sv daca nu ma in sel.Oricum conturile nu se da sa sti si tu asa pe vitor.
Ursulet legat de ban permanet asa dau eu pt furt cont daca nu este in regula sa mi se zica de catre cristi dar eu consider ca cei care fura amo nu au ce cauta pe sv
Nu ai dovezi.
Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 5 vizitatori