[Cerere moderator] ExpreSs.

Numele de pe forum: ExpreSs.
Numele real: Catalin.
Varsta: 18
Email: catalin_tanase97
Vechime: 3 luni si
Posturi: 330 hmm
Categoria in care vrei sa fii moderator: lider admin server
Cat timp poti acorda forumului in fiecare zi?: pe putin 3-4 ore,intru foarte des
De ce vrei acest grad?: Ca sa am si eu de lucru cu ceva cand intru pe forum,plus ca imi doresc mult acest rank.
PS:Imi incerc si eu norocu' chiar daca nu prea sunt eu norocos. ;)) Skull spusese ca isi doreste veteran sau ca vrea sa avanseze.Daca am inteles eu gresit,skull te rog sa spui aici.
Imagine
Imagine

Re: [Cerere moderator] ExpreSs.

:CONTRA:
Nu este loc liber. In plus, SKULL nu mai are unde avansa :)) Nici acolo nu mai e loc liber :)) , dar este un loc liber la manageri resurse :-?
Ultima oară modificat Mie Feb 24, 2016 7:26 pm de către Sardonyx, modificat 1 dată în total.
Imagine

Expres, la Lider Admin Server sunt 2 Moderatori + Creatza ceea ce este egal cu 3, doar ca Creatza nu face prezenta.
Si mai mult de atati nu mai pot sa fie, pentruca 2 sunt deajuns.
Imagine

"Skull spusese ca isi doreste veteran sau ca vrea sa avanseze.Daca am inteles eu gresit,skull te rog sa spui aici."

Nu am unde avansa Cata pentru ca nu doresc asa ceva si in legatura cu "veteran" nu pot primi acest grad fiindca nu sunt MG/Co-Administrator/Administrator etc s.a.m.d
Daca doream Moderator Global faceam cerere ;)

Nu sunt locuri libere
Ultima oară modificat Mie Feb 24, 2016 7:24 pm de către Nimeni Altu', modificat 1 dată în total.

Cerere respinsa.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Cerere Moderator”